Henna Kalinainen sanoi jääneensä ilman orgasmeja – näin ex-mies Antti Kurhinen vastaa!

Henna Kalinainen sanoi jääneensä ilman orgasmeja – näin ex-mies Antti Kurhinen vastaa!

Uutiset | 11.11.2016 18:01

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen kertoi vastikään saaneensa nykyiseltä miesystävältään Juhalta elämänsä ensimmäisen orgasmin.

TAUSTAA: Henna Kalinainen: Sain Juhalta ensimmäisen orgasmini!

Hennan ex-aviomies, vaginahierojan uraa aloittava Antti Kurhinen hämmästyi Hennan lausunnoista. Parisuhteensa kulta-aikana Henna ja Antti kehuskelivat seksielämällään.

− Mitä nyt tuohon voi sanoa. Olen minä vaginaa hieronut, mutta se on ilmeisesti sitten sattunut. Henna ei ymmärtänyt hyvän päälle. Hän saa nyt vasta orgasmin, koska vaginahierojana hieroin traumat pois. Että ole hyvä vaan, Henna, Antti kommentoi Seiskalle.

"Kunnioitan Hennaa"

Ex-tosi-tv-tähti Antti vakuuttaa olevansa hyvissä väleissä entiseen kultaansa.

− Henna on osa menneisyyttäni, ja kunnioitan häntä. Toivottavasti hänkin minua. Olemme ihan hyvissä väleissä, mutta emme ole päivittäin tai viikoittain tekemisissä. Välillä kyselemme kuulumisia. Hänellä on oma elämänsä ja rakkautensa, onnea siitä.

Henna ja Antti alkoivat seurustella vuonna 2009, ja vielä samana vuonna he avioituivat BB-talossa. Avioeroa pariskunta haki elokuussa 2010. Eron jälkeen Henna ja Antti palasivat yhteen vuonna 2014, mutta suhde kariutui nopeasti.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!