fbqHenna Kalinainen sai raskaan someviharyöpyn: En ole ansainnut tällaista! | Seiska
Uutiset
20.06.2017 16:01
Teksti: Linda Lietsala|Kuvat: Seiskan toimitus
Henna Kalinainen blogi tappouhkaus
Henna Kalinainen sai raskaan someviharyöpyn: En ole ansainnut tällaista!
Uutiset
20.06.2017 16:01
Teksti: Linda Lietsala|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohublondi Henna Kalinainen julkaisi taannoin blogipostauksen, jossa peräänkuulutti vartaloihanteisiin ja itsensä hyväksymiseen liittyviä asioita. Blogipostaukseen oli myös liitetty Hennan alastonkuva, josta seurasi palauteryöppy.

Henna Kalinainen julkaisi rehellisen alastonkuvan: Rakastan itseäni, tässä ja nyt!

Nyt uusimmassa blogipostauksessaan Henna keskittyy saamaansa some-ryöpytykseen vuosien varrella.

Tiesin, että edellinen postaukseni ”alastonkuvan” kera (missä tosin ei mitään näkynyt) tulisi herättämään mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutten arvellut että sen vuoksi joku voisi haluta tappaa minut!

Olen ollut julkisuuden alkuajoista asti monenlaisen vainon kohteena, ja oveni takana on käyty pimpottelemassa ja pälyilemässä niin, että minä puhun samaan aikaan hätäkeskukseen kun joku tiirailee postiluukustani ja kuuntelee. How scary is that, Henna kirjoittaa.

Henna Kalinainen Juha-rakkaan kanssa karaokebaarissa - Ero ei olekaan totta? 

Tappouhkauksia ja stalkkaamista

Hennan ollessa naimisissa nykyisin vaginahierojana mainetta niittäneen Antti Kurhisen kanssa, sai pariskunta jopa tappouhkauksia.

Joku oli myös samoihin aikoihin perustanut facebookin ryhmän ”tappakaa Henna&Antti” ja ryhmän kuvassa oli ruumispussin kuva! Ryhmän kuvauksena oli ”potkikaa niitä päähän ja antakaa veren lentää” tyyppinen kuvaus ryhmän ideasta! Tämän veimme erittäin kovan pelon saattelemana oikeuteen, johon saatiin ryhmän perustanut henkilö paikalle poliisin selvitettyä kuka oli tämän takana. Hän tuli sitten sinne asianajajansa kanssa toteamaan, että ”se oli vitsi” ja pelkällä huumorilla tehty ja hän pääsi kuin pääsikin hauskan ”vitsinsä” kanssa kun koira veräjästä! Ei voitu todistaa, että kyseinen henkilö olisi käynyt luonamme, mutta meille yhteys oli selkeä! Kärsin silloin pitkään univaikeuksista ja harkitsimme jopa muuttoa, mutta annoimme sitten olla.

Henna Kalinainen juhlistaa vuosipäivää: Lupasin laittaa Juhan pihalle 2 vuoden jälkeen! 

Henna kertoo, että pariskunnan kotioven takana kävi myös useasti joku riehumassa ja hakkaamassa ovea. Kaikesta vainoamisesta ja vihasta on seurannut se, että Henna säikkyy yllättäviä oven koputuksia ja ovikellon soittajia. Viimeisin blogipostauksesta seurannut tappouhkaus on Hennan mukaan taas saanut pelon valloilleen.

Niin ja sitten tähän viimeiseen uhkaukseen mikä ilmeisesti kumpusi viimeisimmästä blogipostauksestani! Sain facebookin kautta viestin, että olen ällöttävä läski ja minunkaltaisiani ihmisiä ei tarvita tähän maailmaan!

- ”tapa itsesi läski” ja ”jos et sinä tee sitä niin minä teen!” olivat pääasiallinen viesti. Ihmisellä ei ollut kunnon profiilia eikä kuvaa ollenkaan, eikä mitään saatavilla olevia tietoja! Kuitenkin puhui suomea ja kirjoitti, joten ihan oikea ihminen siellä takana täytyy olla. En halua käydä enää samaa läpi mitä joskus jouduin käymään. Nukun edelleen yleensä pieni valo päällä, koska pimeä saa minut pelkäämään, teljen oven turvalukkoon, ja säpsähdän pieniä ääniä mitkä rapusta kuuluu! Joka kerta tulee pala kurkkuun kun posti tipahtaa postiluukusta! Onko se ihmisen elämää? minusta ei. Olenko ansainnut sen? Mielestäni en!

Henna toivoo kaikkien sosiaalisen median käyttäjien miettivän sanomisiaan tarkemmin, sillä julkkiksetkaan eivät ole ansainneet kestämätöntä kritiikkiä tai kiusaamista.