fbq
Uutiset
29.06.2015 15:56
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Henna Kalinainen meuhkasi Facebookissa: Homostelut menee nyt vähän yli hilseen!
Henna Kalinainen meuhkasi Facebookissa: Homostelut menee nyt vähän yli hilseen!
Uutiset
29.06.2015 15:56
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Big Brotherista tuttu Henna Kalinainen kyllästyi Helsinki Pride -tapahtuman saamaan näkyvyyteen.

Viime viikolla vietettiin Helsinki Pride -viikkoa. Viikon aikana sosiaalisessa mediassa jaettiin paljon seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyviä uutisia, ja moni vaihtoi Facebookissa profiilikuvansa sateenkaaren väreihin osoittaakseen tukensa tapahtumalle.

Myös Henna Kalinainen huomasi tämän, ja hän kirjoitti oman näkemyksensä asiasta.

- Sorry nyt, mutta musta homostelut menee nyt ehkä vähä yli hilseen. Kaikella rajansa. Tahdon kampanja ja keskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista oli enemmän kuin jees ja oman mielipiteensä ilmaisu. Pride viikot ja suvaitsevaisuus JEE! Mutta että koko Suomenko sitä pitäis nyt julistaa kun homot juhlii. Mulla enemmän homo ystäviä kuin monilla kavereita yhteensä. Silti tää facebook hypetys ottaa vähän pattiin! UGH. Olen puhunut. Saa tulla haukkumaan, Henna kirjoitti lauantaina.Keskustelu kävi kuumana

Hennan kirjoitus on herättänyt paljon keskustelua puolesta ja vastaan. Myös Drag-taiteilija Marko "Divet" Vainio osallistui keskusteluun.

- Jos sulla on paljon homoystäviä niin varmasti news feedi hakkaa pridea tänään. Sama, kun sulla on seiskatyttöjä kavereina niin tissikuvaa pukkaa ruudun täydeltä. Facebookissa on tosi kätevä piilottaa julkaisuja ja jos vituttaa lätkäpäivityssuma, euroviisuhuuma tai jokin muu asia niin voi kysyä itseltään miksi olen facebookissa, Marko kommentoi.

 

Marko Vainio on Suomen tunnetuimpia Drag-taiteilijoita.Henna kirjoitti monissa kommenteissa olevansa tasa-arvon kannattaja.

- Ilman pride-juhlaa sinunkin kannattamasi tasa-arvo ei olisi nähnyt päivänvaloa. Asiat muuttuu, kun niistä puhutaan ja nostetaan se kuuluisa kissa pöydälle, Marko muistutti.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »