Uutiset

Henna Kalinainen mädäntyneestä haavastaan: En ole kovin innokas hoitamaan tätä!

06.05.2016 15:24

Henna Kalinainen yrittää epätoivoisesti saada jalassaan olevan tulehtuneen haavan hoidettua.

Henna julkaisi vastikään kuvan, jossa hän esittelee pahannäköistä haavaansa:

LUE MYÖS: Hui, Henna Kalinaisen haava tursuaa mätää – ällöttävä kuva!

- Pystyn kävelemään haavasta huolimatta. Haava on todella syvä, ja se on siinä mielessä pahassa kohdassa, että haava muhii kengän sisässä. Olen joutunut käyttämään koiraa ulkona hotelleista lainatuissa kylpytossuissa, Henna kertoi Seiskalle.

 

Lomamatkalle vaikka väkisin

Henna on suuntaamassa lomamatkalle New Yorkiin lähiaikoina. Ennen sitä hän aikoo käydä lääkärissä kontrollikäynnissä ja saadakseen uuden antibioottikuurin.

- Lähden lomamatkalle vaikka väkisin. Minulla on lääkärikammo huonojen kokemusteni takia. Minua on pompoteltu ympäriinsä, enkä ole saanut tarvitsemaani apua. En ole hirveän innokas hoitamaan tätä. Uskon haavan kestävän sen ajan. Syvän haavan hoitaminen on ollut vaikeaa, koska sitä pitää suihkutella vedellä koko ajan.

 

Verinen yö

Henna loukkasi jalkansa hieman yli kaksi viikkoa sitten. Yöllinen kävely pimeässä keittiössä aloitti haastavan hoitojakson.

- Kävelin yöllä pimeässä keittiössä. Pöydällä oli lasi, joka kaatui, hajosi ja putosi jalkani päälle. Se teki aika pahaa jälkeä, ja keittiön lattia oli aivan veressä. Verta tuli niin paljon, että minun oli pakko soittaa ambulanssi. Elämäni on vähän tällaista, pitää olla aina jotain actionia.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!