fbqHenna Kalinainen kohtasi itsensäpaljastajan: Häkellyin niin, etten kertonut kenellekään! | Seiska
Henna Kalinainen kohtasi itsensäpaljastajan: Häkellyin niin, etten kertonut kenellekään!

Henna Kalinainen kohtasi itsensäpaljastajan: Häkellyin niin, etten kertonut kenellekään!

Uutiset | 23.09.2016 16:17

Kohublondi Henna Kalinainen kertoi hiljattain Metropoli-sivuston blogissaan joutuneensa pienenä itsensäpaljastajan uhriksi. 

- Sehän oli tunnettua aikoinaan ja itsekin olen sen joutunut kokemaan. Olin pienenä kävelemässä koulusta kotiin kaverini kanssa kun mustatakkinen mies katsoi meitä kauempaa ensin vislaten ja sitten avasi takkinsa ja näytti ”sitä”. Olin häkeltynyt enkä kertonut kenellekkään, olinhan pieni lapsi, mutta muistan sen vieläkin. Myöhemmin kuulin että kyseinen tyyppi oltiin otettu kiinni, Henna kirjoittaa.

Henna paljasti kokemuksensa pohtiessaan sitä, onko kikkelikuvien lähettely nykyajan versio itsensä paljastelusta. Ennen väijyttiin pusikoissa, nyt genitaalikuvia lähetetään sosiaalisessa mediassa. Henna kertoo, ettei kikkelikuvatulva ole loppunut, vaikka hän on onnellisesti parisuhteessa.

- Tämä asiahan ei ole minulle uusi sinänsä, nimittäin olen vastaanottanut näitä kuvia sitten sen viimeisen kymmenen vuotta. Eilinen viesti oli ”Moi kaunotar, mitä kuuluu, katso mitä sait aikaan minussa” YÄÄÄÄÄKKKKK. Teki mieli paiskata puhelin suoraan seinään ja oksentaa. Miksi ihmeessä haluaisin nähdä tuntemattoman ihmisen peniksen? Siis ihan oikeasti? Vaikka olisin sinkku niin ei, Henna kertoo.

 

 

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!