henna kalinainen

Henna Kalinainen avautuu podcastissa salasuhteestaan jalkapallotähteen: ”Säälin Mikael Forssellia”

21.05.2019 09:10

Viime viikolla 30 vuotta täyttäneellä Henna Kalinaisella on värikäs menneisyys niin julkisuudessa kuin henkilökohtaisessa elämässään.

Henna nousi julkisuuteen jalkapalloilija Mikael Forssellin salarakkaana vuonna 2008 ja sen ohella hänet tunnetaan myös Seiskan Tähtityttönä, Viidakon tähtösenä ja Big Brother -tähtenä.

Lue myös: Alastonkuvia, ulosottoja, ehdollista vankeutta, Big Brother -häät… Näistä kohuista 30 vuotta täyttävä Henna Kalinainen muistetaan - katso!

Tuoreessa Niko Saarisen podcast-jaksossa Henna avaa ajatuksiaan Mikaelista ja salasuhteen jälkipyykistä. 

- Mun täytyy ihan rehellisesti sanoa, että mun käy sääliksi Mikael Forssellia. Hän on onnellisesti naimisissa, perustanut perheen ja lapset, eikä hän välttämättä ole niin ylpeä tästä meidän historiasta, noh, sattuneesta syystä. Meidän yhteydenpitohan katkesi silloin aika nopeasti. Se on varmasti hänelle rankkaa, mutta mulle se nyt on vaan yks sulka hattuun, jos näin saa edes naisena sanoa, Henna kertoo Nikotellen-podcastissa. 

Mikael on nykyään naimisissa blogimaailmasta tutun Metti Forssellin kanssa. 

Lue lisää: Kohukuvat 11 vuoden takaa: Näin Mikael Forssellin ja Henna Kalinaisen salasuhde paljastui – kuuma suudelma tallentui paparazzin kameraan!

"Nuorempana sekoilin tarkoituksella"

Henna on luonteeltaan suorasukainen tapaus, joka on aina osannut nauraa itselleen. Haastattelussa hän kertoo, millainen puoli hänestä on vielä julkisuudessa näkemättä. 

- Olen räväkkä persoona. Todella ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen ja hieman hömelö ihminen. Tykkään asettaa itseni naurunalaiseksi, tehdä hauskoja temppuja ja heittää hauskoja vitsejä. Julkisuudessa ei näy sitä, että olen todella kiltti ihminen. Ajattelen muita, ja tuon positiivista energiaa, kun tulen huoneeseen. Ne ovat asioita, jotka ovat jääneet julkisuudesta pois. Ne ovat sellaisia piirteitä, jotka eivät ole mediaseksikkäitä.  

- Nuorempana olen tarkoituksella sekoillut ja se on kuva, joka minusta on julkisuuteen jäänyt. En voi syyttää ketään siitä, että he ajattelevat: ”Onpa Henna Kalinainen tyhmä”. 

Lue lisää: Henna Kalinaisen baariepisodissa uusi käänne: ”Minä toimin tilanteessa väärin ja typerästi!”

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!