Hyppää pääsisältöön
Henna Kalinainen

Henna Kalinainen avautuu blogissaan vuosien piinastaan: "Hiukset paloivat puolikaljuksi"

Kohublondi Henna Kalinainen avautuu tuoreessa blogipostauksessaan järkyttävistä kampaajakokemuksistaan.

LUE MYÖS: Henna Kalinaisen tukkakatastrofi - katso järkyttävä kuva!

Ei ole nimittäin ollut helppoa olla blondi! Hennan päänahka ja hiukset on tuhottu kolmeen kertaa, eikä hänellä ole hyviä kokemuksia ns. sponsoridiileistä, joissa kampaaja laittaa hiukset ilmaiseksi mainosta vastaan.

Yksi tälläinen ”sponsori” sitten käristi mun päänahan vesikelloille. Mä istuin yli tunnin tosi kova vaalennusväri päässä ja koska en ollut maksava asiakas niin unohduin siihen penkkiin täysin. Siinä se leikkas toisen hiuksia ja laittoi vielä kolmannelle väriä päähän ja useista huomautuksista huolimatta että mua kirvelee ja pitäiskö jo pestä niin vastaus oli ei vielä. 1h 20 minuutin jälkeen sanoin hänen kollegalle et nyt mun pää palaa. Se lähti sitten pelastaa tilannetta.

"Näytin siltä laulaja Sannilta"

Pari vuotta sitten Henna yritti värjätä juurikasvuaan Thaimaassa heikoin tuloksin. Hiukset piti vaalentaa moneen kertaan, koska ne näyttivät joko oransseilta tai keltaisilta.

KATSO MYÖS: Miesystäväänsä paennut Henna Kalinainen: Hiuksetkin ovat mennyttä tavaraa! 

Kolmas ja viimeinen niitti oli viime vappuna tapahtunut kampaamokeikka Hämeenlinnassa.

Tää kyseinen tyyppi laitto mulle lämmön päälle kun väri vaikutti. Lopputulos oli niin katastrofaalinen, että tää muija värjäs mun hiukset täysin siniseksi kun ajatteli taittaa ne porkkanan väriset hiukset mitkä oli mulle tehny. Näytin siltä laulaja Sannilta. Sannilla on kauniit hiukset ja on nätti nainen, mutta siinä on se ero, että hän on itse valinnut tyylinsä. Mulle ei se sininen tukka iskenyt vaikka olikin vappu. Kyseinen kampaaja koitti väittää että väri lähtee kulumaan parilla pesulla ja sitten mulla on hehkeät vaaleet hiukset. No sitten se joutui vaalentamaan ne uudestaan ja se sattu aivan jumalattoman paljon.

Hennan hiukset paloivat puolikaljuksi, ja hän itki "melkein kuukauden putkeen". Nyt tukassa on kuitenkin vihdoin oikea, viileänharmaa väri. Katso tuoreet kuvat Henna blogista.

"Mun elämästä on kiinnostunut vähän liian moni"

Viime päivinä Henna on ollut otsikoissa juhlittuaan helsinkiläisessä Huvipursi-pubissa toisen kohublondin Sofia Immosen kanssa.

LUE MYÖS: Ohhoh, mitä draamaa: Sofia Immonen vei baarissa miehen Henna Kalinaisen nenän edestä, suutelivat molemmat samaa komistusta - video!

Henna kirjoitti aiheesta sunnuntaina (25.2.) julkisen Facebook-postauksen.

Heheh. Sallikaa mun nauraa. Mä kun luulin, että jokainen saa tehdä mitä haluaa, mutta ilmeisesti mun elämästä on kiinnostunut vähän liian moni henkilö. Exä uhkaa tappaa sekä mut, että tän ”uuden” henkilön ja kaikki muutkin kateelliset ja sairaat yksilöt alkaa jauhaa paskaa ympäri nettiä! Ahh. Aion jatkossakin tehdä omalla elämälläni juuri sitä mitä haluan! Kiitos ja kehoituksena kaikille kellä sitä elämää ei ole, hankkikaa sellainen, hän julisti.

KATSO MYÖS: Henna Kalinainen: Haen exälleni lähestymiskieltoa - exä syyttää tapon yrityksestä! 

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!