Henna Kalinainen avautui vaikeuksistaan järkyttävin seurauksin: Saan viestejä, joissa toivotaan kuolemaani!

Uutiset | 22.11.2016 12:18

Tosi-tv-julkkis Henna Kalinainen kertoi viime viikon Seiskassa rohkeasti kohtaamistaan vaikeuksista. Henna puhui muun muassa itsemurhayrityksistään, ahdistuksesta, jota hän lääkitsi alkoholilla, ja salakavalasta painonnoususta, jonka Henna epäilee johtuvan sairaudesta.

Moni ihminen reagoi toisen vaikeuksiin toivottamalla tälle kanssaihmiselleen parempaa onnea ja voimia kohtaamiinsa haasteisiin. Henna kertoo blogissaan, että on kuitenkin myös toisenlaisia ihmisiä.

Annoin äsköttäin haastattelun todella kipeästä asiasta, mikä on tällä hetkellä kuuma puheenaihe somessa.. Sen jälkeen olen tahtomattani joutunut lukemaan kommentteja mitä minulle on lähetetty siitä mitä somessa ja keskustelupalstoilla käydään, että enkö nyt muka onnistu edes tappamaan itseäni? Eli siis ihmiset lähettävät minulle yksityisviestillä screenshotteja siitä kuinka porukka toivoo minun kuolemaani! Monet ovat sitä minulle toivottaneet ihan jopa viestiäkin laittamalla yksityisesti!

”Ymmärrän, että julkisuuteni voi ärsyttää monia, mutta ihan tosissaanko minä ansaitsisin kuolla..??? Ja jos en kuole niin olen vain huomionhakuinen. ”

 

"Jokainen ihminen ansaitsee elää"

Henna kirjoittaa puhuneensa asiasta julkisesti siksi, että hän on julkisuuden henkilö, jolla ei ole mitään peiteltävää.

En ikinä toivois pahaa edes pahimmalle viholliselleni, sillä jokainen ihminen ansaitsee elää. Jos arvoni ei kohtaa jonkun ihmisen arvomaailman kanssa en koe että hän on surkea ja ”turha” niinkuin minusta puhutaan!

Henna kertoo, että hän saa toisaalta voimaa kannustusviesteistä.

Jos minulle toivottaisiin hyvää, saisin siitä varmasti energiaa jaksaa paremmin, mutta sen sijaan arvostelut syö mieltä sisältä ja ahdistus lisääntyy! Sitä valitettavan moni haluaa.. Ja sitten haukutaan kuinka surkea toinen on kun ensin joukkovoimalla painetaan ihan maahan.. Tässä maassa on kyllä hyvin tyypillistä se, että jos epäonnistut jossain tai yrität jotain niin sua pidetään luuserina, jos onnistut jossain nii sun saavutukset yritetään lytätä maanrakoon..

Onneksi joku prosentti kuitenkin ihmisistä on ihania ja ymmärtäväisiä ja sydän on vielä paikallaan! Kannustaviakin viestejä on tullut! Kiitos niistä kaikille ihanille ihmisille.. Uskon, että karma kyllä tuo heille heidän hyvyydestä hyvää elämään. Arvostelijoilla on joko itsellään paha mieli tai sitten ei vaan jakseta miettiä asioita yhtään enempää ja ottaa asioista edes selvää ennenkuin tuomitsee..

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!