Rikos

Helsingissä törkeä lapsen hyväksikäyttöepäily: ulkomaalaistaustainen mies vangittiin muun muassa törkeästä raiskauksesta, huumeista ja lapsipornokuvista!

09.04.2019 15:04

Seiskan selvityksen mukaan Helsingissä on kaikessa hiljaisuudessa tutkittu maaliskuun aikana erittäin törkeää lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta.

Helsingin käräjäoikeuden pakkokeinokansliasta selviää, että maaliskuun alkupuolella vangittiin 64-vuotias ulkomaalaistaustainen mies useista vakavista rikoksista epäiltynä. Ensimmäinen vakituinen osoite hänellä on ollut Suomessa vuodesta 2005 lähtien. 
 
Miestä epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta sekä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Lisäksi miestä epäillään neljästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka ovat ajoittuneet vuosien 2014-2015 välille. Miestä epäillään myös pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta.
 
Seiska tavoitti jutun tutkinnanjohtaja Saara Asmundelan, joka oli hyvin niukkasanainen tutkinnasta.

- Meillä ei ole mitään tutkinnallista syytä tiedottaa asiasta, niin ei ole mitään kommentoitavaa, hän linjasi.

Syytteen nostamisen määräpäivä on 28.5.2019.

- Tutkinta on yhä kesken, enkä osaa yhtään arvioida koska se valmistuu. Voi olla, että syytteennostamiselle joudutaan hakemaan pidennystä, Asmundela arvioi.

Onko henkilö kiistänyt tai myöntänyt tekoja?

-En kommentoi, Asmundela päättää. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!