Katso kuva!
Sara Sieppi törsäsi koruun.

Helsingissä hämmästyttiin: Sara Sieppi törsäsi ökykoruun todellisessa luksusliikkeessä – kuva!

16.02.2020 06:06

Somepersoona ja ex-missi Sara Sieppi hämmästytti vauraudellaan shoppaillessaan luksusliike Louis Vuittonilla Helsingissä.

– Tiistai-iltapäivänä kalliin korun ostanut Sara tiesi tarkkaan, mitä oli tullut hakemaan. Taitaa somettaminen olla rahakasta puuhaa, kun on varaa sijoittaa tuollaiseen luksusmerkkiin, ökyliikkeestä ihmetellään.

Lue myös: Sara Sieppi elättää itsensä sosiaalisella medialla – näin paljon ex-missi todella tienasi!

Sara Sieppi ostoksilla.

Tuoreimpien julkisten verotietojeen perusteella Sara on onnistunut tekemään sosiaalisesta mediasta itselleen varsin hyvän tulonlähteen. Vuonna 2018 kaunotar tienasi 60 310 euroa.

Lue myös: Somekuningatar Sara Sieppi ilkeistä kommenteista: ”Romahdan täysin ja itken!”

Sosiaalisen median näkyvyyden myötä Sara saa paljon ikäviä kommentteja. Hän avautui asiasta Seiskalle viime marraskuussa. Käyttäjien estäminen käykin Saralle jo melkein harrastuksesta.

– Kyllä niitä ihmisiä saa päivän aikana aika paljon estää. Ilkeät kommentit menevät ihon alle, olen herkkä ihminen, ja on päiviä, jolloin romahdan täysin ja vain itken, Sara kertoi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!