Katso kuva!
Viivi Vaattovaara kilpailee Selviytyjissä.

Helsingin upein vartalo! Selviytyjät-kaunotar Viivi Vaattovaara menestyi missikisoissa ennen viidakkoreissua – kuva!

27.09.2019 18:01

Parhaillaan telkkarissa pyörivässä Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelmassa Filippiinien julmankauniissa luonnossa kärvistelee pelkkien julkkisten sijaan myös tavallisia tallaajia. Ohjelman kaksi heimoa on myös jaettu ”julkkiksiin” ja ”taviksiin.”

Lue myös: Helsingin paras vartalo! Kuvankaunis Selviytyjät-kilpailija Viivi Vaattovaara, 25, avoimena seksuaalisuudestaan: Rakastan miehiä ja naisia!

Jos tarkkoja ollaan, yksi taviksista on todellisuudessa julkkis. Viivi Vaattovaara ylsi viime vuonna Miss Helsinki -finaaliin saakka, jossa hänen vartalonsa äänestettiin kaikista kaunottarista parhaaksi.

– Osallistuminen Miss Helsinkiin oli itse asiassa hyvin paljon oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Mutta viidakossa olisin viihtynyt pidempäänkin, hän hihkaisee Seiskalle.

– Selviytyjät oli ihan huikea kokemus.

Lue myös: Huh mikä kaunotar lähtee Selviytyjiin! Miss Helsinki -kisasta tuttu Viivi Vaattovaara on yliopistokoulutettu lätkämimmi!

Lue lisää Viivistä tuoreimmasta Seiskasta!

Viime vuoden Miss Helsinki -kauneuskilpailussa urheilullisen Viivin vartalo palkittiin syystäkin koko missifinaalin parhaana.
Viime vuoden Miss Helsinki -kauneuskilpailussa urheilullisen Viivin vartalo palkittiin syystäkin koko missifinaalin parhaana.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Lars Johnson Photography/Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!