Katso kuvat!

Helsingin tyylikkäin sähköpotkulautailija?! Julkkisjuristi Heikki Lampela liitää kotkan lailla kravatti hulmuten pitkin katuja – kuvat!

Uutiset | 18.09.2019 18:01

Näky on erikoinen: komeapiirteinen herrasmies kurvailee sähköpotkulaudalla Etelä-Helsingin arvoalueella häkellyttävän hienossa mittatilauspuvussa kuin vanha tekijä.

Sitten Heikki Lampela, 58, laskeutuu jalkakäytävälle ja alkaa jaella auliisti ohjeita Seiskan kuvaajalle. Julkkisjuristin visio on kristallinkirkas.

– Jos saan ehdottaa... Voisin ajaa tuolta noin tuonne noin. Ja katsokaahan, miten pukuni väri tummenee kivasti tämän puun varjossa!

Lue myös: Oho! Trendiharrastukseen hurahtanut julkkisjuristi Heikki Lampela paljastaa menneisyydestään: Olen ex-skeittari!

Asu tilanteen mukaan

Vaikka käynnissä onkin vauhdikkaat kuvaukset, kyseessä ei ole lavastettu tilanne, sillä Heikki on aidosti tuttu näky sähköpotkulaudalla.

– Tämä on äärimmäisen vapauttavaa ja rentouttavaa puuhaa. Tässä äänettömästi leijailee katujen yllä kuin kotka ikään, Heikki kuvailee.

Seiskan lukijat ovat toistuvasti kuvanneet Heikin muotimenopelin päällä, usein juurikin mittatilauspuvussaan.

– En suinkaan aina lautaile puku päällä, vaan vaihtelen asua tilanteen ja fiiliksen mukaan.

Julkkis- juristi tuntee olevansa kuin kotka liidellessään laudalla pitkin pääkaupungin katuja. – Tämä on erittäin riemukasta, suosittelen kaikille.
Julkkisjuristi tuntee olevansa kuin kotka liidellessään laudalla pitkin pääkaupungin katuja. – Tämä on erittäin riemukasta, suosittelen kaikille.

 

Hävyttömän kallis harrastus

Heikki hurahti sähköpotkulautailuun heti, kun menopelit keväällä ilmestyivät Helsingin katukuvaan.

Heikki kertoo lautailevansa päivittäin, jopa monta kertaa. Se herättää kysymyksen: paljonko vauhdin huuma käy kukkaron päälle?

– Tähän menee ainakin 30 euroa päivässä. Mutta se on vähintään sen arvoista!

Lue myös: Kuva! Asianajajaliitosta jäähytetty Heikki Lampela pänttää lakia puistossa – kohujuristi perusti uuden bisneksen!

En halua omaa

Jos kännykkäsovelluksella toimivaan sähköpotkulautailuun kuluu jopa 1 200 euroa kuussa, eikö mieluummin kannattaisi hankkia oma lauta?

– Ei, koska omasta pitäisi huolehtia. Tämän taas voi jättää minne haluaa, Heikki huomauttaa.

Hän kertoo lähtevänsä ilman muuta laudalla, jos suuntaa illalla viihteelle.

– Se tuo sellaisen mielekkään ja hymyilevän fiiliksen. Lisäksi pyörin paljon täällä Ullanlinnassa, Kaivopuistossa ja Eirassa.

Lue myös: Missä kypärä?! Kohujuristi Heikki Lampela kaahasi sähköpotkulaudalla jalkakäytävällä – kuvat!

Lukijat, huomio! Mikäli mielitte Heikistä kuvaa Kääk-palstalle, olkaa kameroinenne valmiina varsinkin Helsingin Kaivopuistossa.  – Joskus saatan kurvata myös Espalle, Heikki kertoo lautailureiteistään.
Lukijat, huomio! Mikäli mielitte Heikistä kuvaa Kääk-palstalle, olkaa kameroinenne valmiina varsinkin Helsingin Kaivopuistossa.  – Joskus saatan kurvata myös Espalle, Heikki kertoo lautailureiteistään.

 

Kypärä hyllyllä

Nyt Heikki esittelee taitojaan kotikulmillaan Helsingin Eiranrannassa. Arvoalueen mummot ovat ihmeissään, kun juristi kiitää katujen halki kravatti väpättäen.

– Kypärä on vielä kaupan hyllyllä, hän tunnustaa.

Haavereita ei ole onneksi käynyt, ainakaan vielä.

– Otan liikenteessä rauhallisesti, ja katselen ympärilleni sekä havainnoin tapahtumia. Tarvittaessa hidastan tai talutan.

Lue myös: Helsingin aktiivisin sähköpotkulautailija? Heikki Lampela huristeli jälleen vauhdilla – kuva!

Onko tämä mies Helsingin tyylikkäin sähköpotkulautailija? – Tyylikkyyteen en osaa ottaa kantaa. Mutta sähköpotkulautailija nyt kuitenkin, Heikki Lampela myhäilee.
Onko tämä mies Helsingin tyylikkäin sähköpotkulautailija? – Tyylikkyyteen en osaa ottaa kantaa. Mutta sähköpotkulautailija nyt kuitenkin, Heikki Lampela myhäilee.

Ei enempää vauhtia

Heikin mielestä sähköpotkulautojen vauhtia ei pidä ainakaan lisätä.

– Ihmiset ovat yleensäkin ottaen kovin ajattelemattomia. Ei missään nimessä enempää vauhtia.

Hänestä sähköpotkulautailijan pitää muutenkin osata ottaa muut huomioon.

– Tällainen on kuitenkin aina yllättävä ilmestys, Heikki huikkaa, hyppää laudelleen ja huristaa tiehensä.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!