Katso kuvat!
Heikki Lampela lautailee.

Helsingin tyylikkäin sähköpotkulautailija?! Julkkisjuristi Heikki Lampela liitää kotkan lailla kravatti hulmuten pitkin katuja – kuvat!

18.09.2019 18:01

Näky on erikoinen: komeapiirteinen herrasmies kurvailee sähköpotkulaudalla Etelä-Helsingin arvoalueella häkellyttävän hienossa mittatilauspuvussa kuin vanha tekijä.

Sitten Heikki Lampela, 58, laskeutuu jalkakäytävälle ja alkaa jaella auliisti ohjeita Seiskan kuvaajalle. Julkkisjuristin visio on kristallinkirkas.

– Jos saan ehdottaa... Voisin ajaa tuolta noin tuonne noin. Ja katsokaahan, miten pukuni väri tummenee kivasti tämän puun varjossa!

Lue myös: Oho! Trendiharrastukseen hurahtanut julkkisjuristi Heikki Lampela paljastaa menneisyydestään: Olen ex-skeittari!

Asu tilanteen mukaan

Vaikka käynnissä onkin vauhdikkaat kuvaukset, kyseessä ei ole lavastettu tilanne, sillä Heikki on aidosti tuttu näky sähköpotkulaudalla.

– Tämä on äärimmäisen vapauttavaa ja rentouttavaa puuhaa. Tässä äänettömästi leijailee katujen yllä kuin kotka ikään, Heikki kuvailee.

Seiskan lukijat ovat toistuvasti kuvanneet Heikin muotimenopelin päällä, usein juurikin mittatilauspuvussaan.

– En suinkaan aina lautaile puku päällä, vaan vaihtelen asua tilanteen ja fiiliksen mukaan.

Julkkis- juristi tuntee olevansa kuin kotka liidellessään laudalla pitkin pääkaupungin katuja. – Tämä on erittäin riemukasta, suosittelen kaikille.
Julkkisjuristi tuntee olevansa kuin kotka liidellessään laudalla pitkin pääkaupungin katuja. – Tämä on erittäin riemukasta, suosittelen kaikille.

 

Hävyttömän kallis harrastus

Heikki hurahti sähköpotkulautailuun heti, kun menopelit keväällä ilmestyivät Helsingin katukuvaan.

Heikki kertoo lautailevansa päivittäin, jopa monta kertaa. Se herättää kysymyksen: paljonko vauhdin huuma käy kukkaron päälle?

– Tähän menee ainakin 30 euroa päivässä. Mutta se on vähintään sen arvoista!

Lue myös: Kuva! Asianajajaliitosta jäähytetty Heikki Lampela pänttää lakia puistossa – kohujuristi perusti uuden bisneksen!

En halua omaa

Jos kännykkäsovelluksella toimivaan sähköpotkulautailuun kuluu jopa 1 200 euroa kuussa, eikö mieluummin kannattaisi hankkia oma lauta?

– Ei, koska omasta pitäisi huolehtia. Tämän taas voi jättää minne haluaa, Heikki huomauttaa.

Hän kertoo lähtevänsä ilman muuta laudalla, jos suuntaa illalla viihteelle.

– Se tuo sellaisen mielekkään ja hymyilevän fiiliksen. Lisäksi pyörin paljon täällä Ullanlinnassa, Kaivopuistossa ja Eirassa.

Lue myös: Missä kypärä?! Kohujuristi Heikki Lampela kaahasi sähköpotkulaudalla jalkakäytävällä – kuvat!

Lukijat, huomio! Mikäli mielitte Heikistä kuvaa Kääk-palstalle, olkaa kameroinenne valmiina varsinkin Helsingin Kaivopuistossa.  – Joskus saatan kurvata myös Espalle, Heikki kertoo lautailureiteistään.
Lukijat, huomio! Mikäli mielitte Heikistä kuvaa Kääk-palstalle, olkaa kameroinenne valmiina varsinkin Helsingin Kaivopuistossa.  – Joskus saatan kurvata myös Espalle, Heikki kertoo lautailureiteistään.

 

Kypärä hyllyllä

Nyt Heikki esittelee taitojaan kotikulmillaan Helsingin Eiranrannassa. Arvoalueen mummot ovat ihmeissään, kun juristi kiitää katujen halki kravatti väpättäen.

– Kypärä on vielä kaupan hyllyllä, hän tunnustaa.

Haavereita ei ole onneksi käynyt, ainakaan vielä.

– Otan liikenteessä rauhallisesti, ja katselen ympärilleni sekä havainnoin tapahtumia. Tarvittaessa hidastan tai talutan.

Lue myös: Helsingin aktiivisin sähköpotkulautailija? Heikki Lampela huristeli jälleen vauhdilla – kuva!

Onko tämä mies Helsingin tyylikkäin sähköpotkulautailija? – Tyylikkyyteen en osaa ottaa kantaa. Mutta sähköpotkulautailija nyt kuitenkin, Heikki Lampela myhäilee.
Onko tämä mies Helsingin tyylikkäin sähköpotkulautailija? – Tyylikkyyteen en osaa ottaa kantaa. Mutta sähköpotkulautailija nyt kuitenkin, Heikki Lampela myhäilee.

Ei enempää vauhtia

Heikin mielestä sähköpotkulautojen vauhtia ei pidä ainakaan lisätä.

– Ihmiset ovat yleensäkin ottaen kovin ajattelemattomia. Ei missään nimessä enempää vauhtia.

Hänestä sähköpotkulautailijan pitää muutenkin osata ottaa muut huomioon.

– Tällainen on kuitenkin aina yllättävä ilmestys, Heikki huikkaa, hyppää laudelleen ja huristaa tiehensä.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!