Uutiset

Helsingin erikoisin koti? Ville Valo myy tornitalonsa – kuvat!

15.10.2015 14:47

Seiskan saamien tietojen mukaan HIM-yhtyeen keulahahmo Ville Valo aikoo myydä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan kotinsa. Ville osti Carl Ludvig Engelin suunnitteleman vuonna 1840 rakennetun talon vuonna 2006, jolloin sen hintapyyntö oli 1,29 miljoonaa euroa.

 

 

Aikoinaan viljasiilona toiminut tornitalo on varmasti yksi Helsingin erikoisimmista, ellei peräti erikoisin asuinrakennus. Shakkitorniksikin kutsutussa 291-asuineliön rakennuksessa on viisi huonetta neljässä kerroksessa.

 

 

Saunatilat löytyvät kellarista, ja ensimmäisessä kerroksessa ovat keittiö ja ruokailutila, josta portaat johdattavat ylös olohuoneeseen. Makuuhuone sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Hulppealta kattoterassilta on kaunis näköala Seurasaarenselälle. Tontilla on tornin kupeessa lisäksi neljä muuta asuntoa. Taloyhtiön osakkailla on yhteinen sisäuima-allas ja autotalli.

 

 

Talo ei vielä ole virallisesti tullut myyntiin, mutta se löytyy jo erään kiinteistövälitystoimiston Instagram-tililtä myyntiin tulevaksi kohteeksi listattuna. Seiska kertoi syyskuussa, että Ville on ostanut uuden 426-neliöisen kodin Helsingin Pikku Huopalahdesta. 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!