Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Volpini

Helsingin edustalla lilluu mystinen superjahti – ruskettuneet miljonäärit nauttivat porekylvystä – kuvat!

Veneilijät hieraisivat silmiään tiistai-iltana Helsingin Kruunuvuorenselällä. Paikalle oli nimittäin kaikessa hiljaisuudessa lipunut maailmankuulu Volpini 2 -superjahti. 
Alus oli parkissa lähellä Kulosaren Casinoa, missä F1-tähti Valtteri Bottas juhli 30-vuotispäiviään. Volpini 2:sen porukka ei kuitenkaan Seiskan tietojen mukaan kuulunut Valtterin vieraslistalle. 

Seiskan paparazzi havaitsi, että superaluksen kyydissä oli useita vanhempia herrasmiehiä ja rouvia. Helsingin kauniista ilta-auringosta he nauttivat ylimmän kannen porealtaalla. 

zz

zz

zz

zz

Volpini 2 -alus on maineikkaan hollantilaisen Amels-varustamon käsialaa. Alus on uudenkarhea, sillä se valmistui vuonna 2018. Yli 57 metriä pitkä alus on suunniteltu 14 vieraalle ja 13 miehistön jäsenelle. Vopini on italiaan ja tarkoittaa pientä kettua. Aluksen hinta ei ole tiedossa, mutta vastaavien alusten hinnat liikkuvat yli 50 miljoonan euron tietämillä. Aluksen mysteerisestä omistajastakaan ei löydy luotettavaa tietoa. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Panu Hörkkö

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!