Heikki Lampelan on-off-heila Hanna Kärpänen fanittaa etsintäkuulutettua Naccia: "Älä ikinä antaudu"

Uutiset | 08.08.2019 08:32

Seiska kertoi keskiviikkona 7.8, että Keskusrikospoliisi uskoo vankeustuomiota ja raskaita syytteitä ulkomailla pakoilevan Janne "Nacci" Tranbergin kiinnijäämiseen. Entinen jengipomo on ollut teillä tietymättömillä vuodenvaihteesta 2018.

Viranomainen on tiedottanut useasti etsivänsä häntä. Naccista on annettu kansainvälinen etsintäkuulutus ja pidätysmääräys, joiden myötä
poliisi uskoo hänen pakonsa päättyvän ajastaan. 

- Ennemmin tai myöhemmin hän jää kiinni. En tiedä, onko sen aika tänä vuonna vai ensi vuonna. Hänet otetaan kiinni tavattaessa. Se on viranomaisen velvollisuus, rikoskomisario Ritva Santtila kommentoi tilannetta Seiskalle.

Suomen tunnetuin rikollinen

Nacci on tullut kansallisesti tunnetuksi televisioesiintymistensä sekä sosiaalisen median myötä. Instagramissa häntä seuraa noin 35 000 käyttäjää. Yksi heistä on julkkislakimies Heikki Lampelan on-off-naisystävänä tunnetuksi tullut Hanna Kärpänen.

Hanna kannustaa karkulaista pysymään poliisivoimien tavoittamattomissa.

- Kuseta niitä petskoja loppu elämäsi! Älä ikinä antaudu! Ota ilo irti vapaudesta, Hanna kommentoi Naccin päivitystä.

Etsintäkuulutettu itse puolestaan kertoo tilanteestaan kaukomailla näin:

Lähes aavikko-olosuhteet, ei ihmisiä, sopivan lämmin ja aikaa miettiä seuraavaa siirtoa. Poliisi pyytää ahkerasti vihjeitä wanted/krp meiliin, aktiivisimmat seuraajani voisivat niitä sinne antaa. 

KRP:n mukaan vihjeitä Naccin liikkeistä onkin tullut "tasaisin välijoin". 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!