Katso kuva!
Hanna Kärpänen haahuili matkamessuilla.

Heikki Lampelan ex-kohurakas Hanna Kärpänen haahuili ja väläytteli pitkiä sääriään matkamessuilla – kuva!

03.02.2019 17:21

Julkkisjuristi Heikki Lampelan ex-tyttöystävänä tunnettu Hanna Kärpänen väläytteli viime viikonloppuna pitkiä sääriään Helsingin Matkamessuilla.

– Hanna haahuili eksyneen näköisenä kaukomatkojen osastolla. Mahtoiko hän etsiä taas Heikkiä vai jotakin kaukokohdetta? Seiskalle murjaistaan.

– Kovasti hän oli kyllä mietteliään näköinen, ja jotenkin uponnut omiin ajatuksiinsa. Mutta onhan hän kyllä näyttävä nainen!

Lue myös: Heikki Lampelan entinen kohurakas Hanna Kärpänen palasi julkisuuteen täysin uudistuneena – avautuu rakkauselämästään: Sutinaa on!

Hanna Kärpänen matkamessuilla.

 

Rajuja yhteenottoja

Heikin ja Hannan kohusuhteen aikana pariskunnan välillä nähtiin useita rajujakin yhteenottoja, joita jouduttiin selvittämään oikeudessa asti.

Lue myös: Oikeudessa kuultiin Heikki Lampelan Hanna-rakkaan itkuinen hätäpuhelu: Tosi uhkaava tilanne!

Asianajajaliitto tiedotti viime vuonna, että Heikki on erotettu liitosta. Päätöksen taustalla oli Heikin saama rikostuomio Hannan pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

Lue myös: Asianajajaliitosta erotettu Heikki Lampela valittaa hovioikeuteen: ”Kielto harjoittaa ammattia”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus, lukijan kuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!