Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin oikeustaistelussa aikalisä: pahoinpitelykäräjät peruuntuivat - osapuolet hakevat sovitteluratkaisua

Uutiset | 03.12.2020 09:46

Tänään torstaina Kainuun käräjäoikeudessa piti iltapäivällä alkaa iskelmätähti Heikki Koskeloa, 36, koskevien uusien pahoinpitelysyytteiden käsittely.

Asianomistajana molemmissa tapauksissa on Koskelon on/off-naisystävä, tanssinopettaja Clara Blomqvist, 37. Syyttäjän mukaan Heikki on syyllistynyt perusmuotoiseen pahoinpitelyyn vuonna 2018 ja lievään pahoinpitelyyn tämän vuoden heinäkuussa.

Lue lisää: Oikeusrumba jatkuu! Heikki Koskeloa syytetään jälleen on/off-naisystävänsä pahoinpitelyistä!

Kainuun käräjäoikeudesta vahvistetaan kuitenkin Seiskalle, että istunto on tältä päivältä peruttu.

– Kyllä pitää paikkansa. Istunto peruutettiin osapuolien toimesta, eikä vielä ole tiedossa uutta istuntopäivää, käräjäoikeuden sihteeri vahvistaa.

"Sovittelu on kesken"

Seiska tavoitti torstaiaamuna Blomqvistin kommentoimaan käräjärumban uusia käänteitä.

– Asian sovittelu on kesken, joten en voi puhua asiasta enempää tässä vaiheessa, Blomqvist paljasti torstaiaamuna Seiskalle.

Lue lisää: Esitutkintamateriaali paljastaa rajuja yksityiskohtia Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin pahoinpitelykohusta: uhkailua, raivoa ja uskottomuusepäilyjä!

Mikäli osapuolet pääsevät asiassa yhteisymmärrykseen ja syyttäjä hyväksyy sovinnon, syytteiden oikeuskäsittely peruuntuu. Mutta mikäli he eivät pääse asiassa yhteisymmärrykseen tai syyttäjä ei hyväksy loppuratkaisua, voi asia mennä uudelleen käräjäoikeuden käsittelyyn.

Seiskan saamien tietojen mukaan asiaan on haettu kahden viikon sovittelutauko.

Lue lisää: Uusista pahoinpitelyistä syytetyn Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin näkemykset poikkeavat toisistaan: ”En varmasti ole lyönyt”

Aiemmat syytteet kaatuivat

Tuoreet pahoinpitelysyytteet ovat jatkoa Koskelon ja Blomvistin väliselle oikeusrumballe. Marraskuussa Helsingin käräjäoikeus hylkäsi Koskelon saamat syytteet kahdesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta, joissa asianomistajana oli niin ikään Blomqvist.

Syytteet kaatuivat näytön puutteeseen. Käräjäoikeuden mukaan Heikin ja Claran ristiriitaisia kertomuksia ei voida pitää kumpaakaan toista uskottavampana. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue myös: Tangotähti Heikki Koskelo todettiin syyttömäksi naisystävänsä pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!