Heidi Sohlberg

Heidi Sohlberg tapasi mielenkiintoisen miehen: Olemme tutustumisvaiheessa!

27.02.2020 15:03

Ex-missi, nykinen juontaja Heidi Sohlberg, 38, paljasti Seiskalle Riikka Couture x Stockmann -malliston lanseeraustilaisuudessa olevansa ihastunut.

- En seurustelu, mutta olen tavannut mielenkiintoisen ihmisen. Olemme tutustumisvaiheessa. En ole kuitenkaan esitellyt miestä lapsilleni, urheilemiseen panostava Heidi  kertoi, mutta jätti paljastamatta, mitä kautta on uuden miehen tavannut. 

Ero kaukana takana

Heidin pitkä avioliitto lastensa isän Niklaksen kanssa päättyi avioeroon kaksi vuotta sitten.

- Aika on mennyt nopeasti. Olemme onnistuneet säilyttämään hyvät välit Niklaksen kanssa eron jälkeen. Kaikki eivät pysty siihen, Heidi toteaa.

Lasten kasvatuksessa hän uskoo avoimuuteen. 

- Lapset ovat sen verran isoja, että olen voinut puhua heidän kanssaan avoimesti ihan kaikesta. Heidän pyynnöstään olemme selanneet pari kertaa Tinderiäni. Sitä kautta he ovat myös ymmärtäneet, että elämääni saattaa joskus astella uusi kumppani. 

Juontotöitä tekevä Heidi oli kiinnostunut jatkossa tekemään töitä television puolella. 

- Kaipaan takaisin tv-töiden pariin. Haluaisin luotsattavakseni ohjelman, jossa yhdistyisi urheilu ja syvällisempi keskustelu.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!