Hyppää pääsisältöön
Heidi Sohlberg

Heidi Sohlberg juontaa Miss Suomi -finaalin: Nyt pitää ruveta seuraamaan tyttöjä!

Miss Suomi -finaali nähdään lokakuussa TV5-kanavalla. Suoran lähetyksen juontavat vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg ja näyttelijä Iina Kuustosen kanssa avoliitossa elävä näyttelijä ja laulaja Sebastian Rejman.

- Sain tietää viime viikolla, että juonnan kisat. Tämä on minulle ensimmäinen kerta, sillä en ole juontanut aiemmin missifinaalia, Heidi iloitsi Seiskalle Granonin hyväntekeväisyysillassa.

Viime vuonna Nelosella nähdyn Miss Suomi -finaalin juonsivat radio Suomipopin juontajat Sami Kuronen ja Anni Hautala.

Miss Suomi -finalistit paljastetaan pian

Loppukeväästä julkistettujen Miss Suomi -semifinalistien joukosta valitaan finalistikymmenikkö, joka julkistetaan ensi viikon torstaina (7.9). Heidi myöntää, ettei hän ole ehtinyt perehtymään vielä uusiin missikandidaatteihin.

- Nyt pitää ruveta tarkemmin seuraamaan! Tähän mennessä olen nähnyt satunnaisia kuvia tytöistä Instagramissa. 

Oman missitaustansa takia Heidi on seurannut jo vuosien ajan tarkkaan missikisoja kotikatsomosta käsin.

- Olen katsonut kisoja omien tyttöjeni kanssa. Viime vuonna oli hienoa, että oman kylän tyttö vei voiton, sillä Shirly Karvinen on minun tavoin kotoisin Jyväskylästä!

 

 

 

Kärsin selkäkivuista

Toissa kesänä rintasyöpään sairastunut Heidi sai terveen paperit menneenä kesänä. Nyt hänen vointinsa on hyvä, jos ei lasketa pientä selkäkipua, josta hän on kärsinyt liiallisen urheilemisen takia.

- Olen treenannut viime aikoina vähän liikaa, joten nyt tuli käsky, että minun pitää ottaa urheilemisen suhteen vähän rauhallisemmin. Syöpähoitojen jälkeen ei kannattaisi aloittaa crossfitillä. Duracell-luonteelleni on vaikea sanoa, että hidasta vauhtia!

Moni on ollut huolissaan Heidistä hänen selkäkipujensa takia.

- Moni on ollut yhteydessä ja kehottanut minua menemään tutkimuksiin. Lääkäri tutki selkäni ja sanoi, ettei minun tarvitse olla huolissaan, sillä kipu on lihasperäistä.

 

 

Satu oli kaunis morsian!

Elokuun toisena viikonloppuna Heidi pääsi juhlistamaan hyvän ystävänsä, ex-missi Satu Tuomiston ja tämän miehen avioitumista. Heidi toimi Sadun kaasona.

- Häät menivät aivan loistavasti! Samana iltana iskenyt järjetön myrsky ei latistanut tunnelmaan, vaan päinvastoin loi tunnelmaa. Morsian oli kaunis ja sulhanen komea.

 

 

 


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!