Uutiset

Heidi Kyrö ikävässä tilanteessa tapahtumajärjestäjän kanssa – keikka peruuntui yllättäen: ”Kukaan ei muistanut ilmoittaa meille, esiintyjille!”

03.08.2020 16:31

Laulaja Heidi Kyrö joutui ikävään tilanteeseen tulevan keikkansa järjestäjän kanssa.

Heidi julkaisi Facebook-tilillään julkisen kirjoituksen, jossa hän kertoi korona-ajan aiheuttamasta ikävästä tilanteesta. Kuten kaikki muusikot, myös Heidi joutui keskeyttämään keikkailunsa koronakriisin takia, mutta tilanteeseen oli tulossa odotettu muutos.

- Ehdinpä jo niiiiiin iloita, että keikkailu alkoi taas ja kuukauden sisään oli varmuudella tarkoitus peräti kolme kertaa hypätä liveyleisön eteen. Lisäksi tarvittaessa pystymme reagoimaan nopeisiinkin varauksiin ja kyselyjä mm. elokuun iltoihin on jo tullut. Eri asia sitten, toteutuvatko, Heidi kirjoitti.

Laulajan mukaan hänen oli tarkoitus suunnata keikalle yhtyeensä kanssa tulevana perjantaina, ja harjoitukset keikkaa varten oli jo aloitettu. Tilanne kuitenkin muuttui yllättäen.

- Muusikoiden kanssa oli joka tapauksessa perusteellisesti suunniteltu ja aloitettu kukin tahoillamme treenaamaan tulevan perjantain keikkaa varten, kun sitten tänään tiedustelimme aikatauluja järjestäjältä. Ja kas, selvisi, ettei koko tilaisuutta olekaan, vaan se on siirretty ensi vuoteen - kukaan ei vain ollut muistanut ilmoittaa sitä meille, esiintyjille!!?!?!

Heidi myöntää rehellisesti olevansa harmissaan tilanteesta.

- Paitsi että iso harmitus, myös taloudellinen menetys tietenkin. Ja viikonloppu vapaana.

Korona-ajan kiemuroita: Ehdinpä jo niiiiiin iloita, että keikkailu alkoi taas ja kuukauden sisään oli varmuudella...

Julkaissut Heidi Kyrö Maanantaina 3. elokuuta 2020

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen, Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!