Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Jari Karjalainen

Hausmyllyn ex-laulaja ja Big Brother -ääni Jari Karjalainen juhli 50-vuotissynttäreitään villisti julkkisporukassa - nousi lavalle ensimmäistä kertaa 15 vuoteen! Katso!

Hausmyllyn ex-solisti Jari Karjalainen järjesti sunnuntai-iltana (12.8.) hulppeat bileet helsinkiläisessä Rymy-Eetu -ravintolassa 50-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi.

Lue myös: Hausmylly-muusikko Jari Karjalaisen alkoholiongelma vaihtui työnarkomaniaksi – radikaali ratkaisu pelasti burnoutilta: ”Se oli siihen kohtaan ainoa ratkaisu”

Hausmyllyn hajoamisen jälkeen Jari aloitti uuden uran äänityöläisenä. Vuosien varrella hänen karismaattista ääntään on kuultu lukemattomissa mainoksissa niin televisiossa kuin radiossakin. Lisäksi hänet muistetaan muun muassa Big Brother -ohjelman kuulutuksista. Jari on myös pyörittänyt ravintolaa Espanjassa ja työskennellyt lehtikuvaajana.

Lue myös: Hausmyllyn ex-laulaja Jari Karjalainen, 49, avoimena suhteestaan alkoholiin: Viina oli viedä henkeni!

Tähtien ilotulitusta

Bileissä nähtiin valtava määrä julkkiksia ja Jarin hyviä ystäviä vuosien varrelta. Lavalle nousivat muun muassa CatCatin tytöt Katja ja Virpi Kätkä, Krista Siegfrids, Happoradion Aki Tykki, Virve Rosti, Yölinnun Simo Silmu ja Meiju Suvas.

Myös sankari itse teki näyttävän paluun estradille 15 vuoden jälkeen ja esitteli tulevan (viimeinkin valmistuvan ensimmäisen) sooloalbuminsa materiaalia kaksitoistamiehisen juhlaorkesterin säestyksellä!

Juhlissa nähtiin (muiden muassa) myös alla olevissa kuvissa vilahtavat laulaja Nina Tapio, tuottaja ja sanoittaja Ilkka "Ile" Vainio, musiikkivelhot Stiina ja Risto Asikainen, sekä laulaja Heidi Kyrö.

Seiska onnittelee!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus, Instagram ja Facebook

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!