Hausmyllyn Enzo Pulkkinen haluaa ajokorttinsa takaisin ”Otin kolmen vartin Kossupullon ja lähdin ajamaan!”

Uutiset | 12.10.2019 07:04

Hausmylly-bändin perustajajäsen ja sielu Hannu ”Enzo” Pulkkinen, 57, on kamppaillut pitkään terveysongelmien kanssa. Liiallisen alkoholinkäytön seurauksena kehittynyt haimatulehdus vei laulajan kuoleman porteille viime syksynä.

Lue myös: Haimansa ryypännyt Hausmyllyn Enzo Pulkkinen kamppailee terveysongelmien kanssa – ”En päässyt edes vessaan, kun vapisin niin kauheasti!”

Tavoitteena ajokortti

Oulussa avopuolisonsa kanssa asuva Enzo käy maksa-arvojen seurannassa. Hänet saatetaan koska tahansa pyytää tulemaan verinäytyeeseen.

– Se on sellainen rattiseuranta. Mullehan kävi vuonna 2006 niin, että kuultuani parhaan kaverini leikkivän isäpuolta tyttärelleni otin kolmen vartin Kossupullon ja lähdin ajamaan. Hänninsalmen sillalla ohitin tuplakeltaisilla viivoilla siviilipoliisiauton.

Lue myös: Dramaattiset kuvat sairaalasta: Haimatulehdus vei Hausmyllyn Enzon sairaalaan hengenvaarassa – ”Aavistin, että nyt on joku pahasti pielessä!”

Enzolla on tarkoitus saada ajokortti takaisin.

– Kun suostuu käymään verikokeissa ja tulokset ovat puhtaat, on mahdollisuus saada väliaikainen ajokortti. Lopulliseen korttiin vaaditaan kuitenkin inssiajo ja ajokorttilupahakemus, koska ajosta on kulunut niin pitkä aika.

Teksti:Ari Kettunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!