Enzo haluaa ajokorttinsa takaisin.

Hausmyllyn Enzo Pulkkinen haluaa ajokorttinsa takaisin ”Otin kolmen vartin Kossupullon ja lähdin ajamaan!”

12.10.2019 07:04

Hausmylly-bändin perustajajäsen ja sielu Hannu ”Enzo” Pulkkinen, 57, on kamppaillut pitkään terveysongelmien kanssa. Liiallisen alkoholinkäytön seurauksena kehittynyt haimatulehdus vei laulajan kuoleman porteille viime syksynä.

Lue myös: Haimansa ryypännyt Hausmyllyn Enzo Pulkkinen kamppailee terveysongelmien kanssa – ”En päässyt edes vessaan, kun vapisin niin kauheasti!”

Tavoitteena ajokortti

Oulussa avopuolisonsa kanssa asuva Enzo käy maksa-arvojen seurannassa. Hänet saatetaan koska tahansa pyytää tulemaan verinäytyeeseen.

– Se on sellainen rattiseuranta. Mullehan kävi vuonna 2006 niin, että kuultuani parhaan kaverini leikkivän isäpuolta tyttärelleni otin kolmen vartin Kossupullon ja lähdin ajamaan. Hänninsalmen sillalla ohitin tuplakeltaisilla viivoilla siviilipoliisiauton.

Lue myös: Dramaattiset kuvat sairaalasta: Haimatulehdus vei Hausmyllyn Enzon sairaalaan hengenvaarassa – ”Aavistin, että nyt on joku pahasti pielessä!”

Enzolla on tarkoitus saada ajokortti takaisin.

– Kun suostuu käymään verikokeissa ja tulokset ovat puhtaat, on mahdollisuus saada väliaikainen ajokortti. Lopulliseen korttiin vaaditaan kuitenkin inssiajo ja ajokorttilupahakemus, koska ajosta on kulunut niin pitkä aika.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Ari Kettunen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!