Katso kuvat!
Jutta Kyllönen esittelee rakkaimpansa.

Haukkuvat kuin keikkajärjestäjä raisiolaista iskelmälaulajaa! Perintöprinsessa Jutta Kyllönen esittelee äänekkäät rakkaimpansa – kuvat!

26.01.2020 08:31

Miss Suomen 1. perintöprinsessa Jutta Kyllönen, 21, asuu Oulussa avopuolisonsa kanssa. Nuoripari oli muutama vuosi sitten valmistuneen modernin kerrostalon ensimmäiset asukkaat. Hulppea uutuuskaksio henkii laatua, isoista ikkunoista tulvii valtavasti valoa.

– Halusimme tähän heti, kun tulimme tänne ensi kertaa. Tämä on aivan ihana kämppä ja hyvällä paikallakin, sillä tuota rantareittiä pitkin pääsee suoraan keskustaan, Jutta opastaa ja viittoo parvekkeeltaan.

Lue lisää: Perintöprinsessa pyörsi muuttosuunnitelmat: Jutta Kyllönen avasi oululaisen unelmakotinsa ovet – kuvat Seiskassa!

Jutta asuu Oulussa koiriensa ja avopuolisonsa kanssa.
Jutta asuu Oulussa koiriensa ja avopuolisonsa kanssa.

Ihanat hauvelit

Mikään hiljainen rentoutuskämppä ei ole kuitenkaan kyseessä. Siitä pitävät huolen pienet mutta ärhäkät yorkshirenterrierit Nala, 7, ja Kaisa, 3, jotka haukkuvat Seiskan toimittajaa ja kuvaajaa kuin keikkajärjestäjä raisiolaista iskelmälaulajaa.

Lue myös: Suomen kaunein saunoja?! Missikaunotar Jutta Kyllönen kipusi lauteille – kuva!

– Oijoi, nämä ovat maailman rakkaimpia minulle! Nala on temperamenttisempi ja kova haukkumaan, mutta silti symppis ja superkiltti. Se on myös tosi fiksu koira: se tietää, jos sanoo, että joku on tulossa tai että on ruoka-aika, Jutta kehaisee.

– Kaisa taas on rauhallisempi tapaus. Se on sellainen vauveli, että viihtyisi vaikka koko päivän sylissäni.

Katso Jutan kotiesittely Seiska Klubista!

Yorkshirenterrierit Nala ja Kaisa ovat Jutan silmäterät. – Varsinkin Kaisa on näistä se vauveli, joka viihtyisi päivät pitkät sylissäni. Molemmat ovat todellisia takiaisia!
Yorkshirenterrierit Nala ja Kaisa ovat Jutan silmäterät. – Varsinkin Kaisa on näistä se vauveli, joka viihtyisi päivät pitkät sylissäni. Molemmat ovat todellisia takiaisia!

 

Jutalla on kaksi äänekästä rakasta.
Jutalla on kaksi luonteeltaan pippurista karvakamua. Wuff wuff!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja, Oulu
Kuvat: Markku Ruottinen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!