Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
sara chafak

Harvoin julkisuudessa näkyvä Sara Chafak tänään tv:ssä – harmittelee Suomen säätä Instagramissa: ”Viikon verran olen tässä käynyt itseni kanssa keskustelua”

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak esiintyy tiistaina 19.3. MTV:n Studio -talkshowssa. Kaunotar on mukana keskustelemassa muun muassa ulkonäöstä.

Erityisesti sosiaalisen median parissa uraa luova Sara on viime aikoina nähty harvakseltaan perinteisemmän julkisuuden silmässä. Sara on viettänyt paljon aikaa ulkomailla, mutta nyt hän on palannut Suomeen. Viime viikolla hän ilmoitti etsivänsä noin 700 euron vuokrakotia läheltä Helsingin keskustaa. 

Lue lisää:  Kaunotar asuntoa vailla! Sara Chafak etsii vuokrakämppää Helsingistä - 700€, lähellä keskustaa!

Tuoreimmassa Instagram-valokuvassaan Sara poseeraa uima-altaassa kirkkaan punaisessa uimapuvussa. Kuvatekstissä hän paljastaa kaipaavansa takaisin aurinkoon. 

- Viikon verran olen tässä jo käynyt itseni kanssa keskustelua siitä, että kuinka kiva olisi olla nauttimassa auringossa, kuten tuossa kuvassa! Mutta hei, oonkin täällä Suomessa katsomassa ikkunassa ulos tuota harmaata säätä, Sara kirjoittaa ja kertoo lukijoilleen järjestävänsä matkalahjakortin arvonnan. 

seiskan kansi

Lue lisää:  Suomalaisjulkkiksia alasti kuvannut, oikeutta pakoileva valokuvaaja teki härskin tempun: julkaisi nakukuvat jälleen netissä ja järjestää kuvista taidenäyttelyn!

Vaikka Sara on Studio-ohjelmassa keskustelemassa kauneudesta, nähtäväksi jää aikooko nainen keskustella esimerkiksi suomalaisia julkkisnaisia koskevasta alastonkuvakohusta.

Turkulainen valokuvaaja nimittäin on julkaissut netissä useita rohkeita alastonkuvia suomalaisjulkkiksista sekä hieman tuntemattomista malleista. 
Sara ei ole aikaisemmin kommentoinut tapausta. 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!