Katso kuva!

Harvinaisen suoraa puhetta! Kohujuristi Heikki Lampela, 58, seisoi peilin edessä ja tajusi kohtalokkaan tilanteen elämässään: ”Nyt sinä joko tuhoudut, tai…”

Uutiset | 31.05.2019 12:47

Kohuasianajaja ja rakennusyrittäjä Heikki Lampela on monien käänteiden mies. Kunniakkaan lakimaailman lisäksi hän on myös ryvettynyt erilaisissa skandaaleissa.

Viime vuoden tammikuussa hänet erotettiin Asianajajaliitosta, kun tilille oli napsahtanut tuomio pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Taustalla on myrskyisä parisuhde Hanna Kärpäseen, jonka kanssa leiskui muukin kuin lempi.

Jazzravintola Storyvillen kesäterassin avajaisissa nähtiin kuitenkin hiljattain muuttunut mies. Herrasmiesmäinen Heikki oli muuttunut kovasti myös ulkoisesti, sillä silminnähden hoikistunut komistus käänsi runsaasti katseita tyköistuvassa puvussaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Heikki Lampela.

 

– En ole ollut näin hyvässä kunnossa 20 vuoteen. Lenkkeilen, fillaroin ja pelaan sählyä kaksi kertaa viikossa. Syön myös terveellisemmin, ja olenkin laihtunut 10 kiloa, hän iloitsi Seiskan reportterille.

Nyt kohut ovat kuulemma taaksejäänyttä elämää. Tällä hetkellä pukumies nauttii täysin rinnoin puhtaan pöydän antimista.

– Olen täysin sinkku ja suorastaan ylisosiaalinen ihminen. Tykkään jutella ihmisten kanssa, halata ja vaihtaa kuulumisia, hän myönsi myhäillen mutta lisäsi heti perään:

– Tällä hetkellä keskityn kuitenkin vain sporttiin ja terveellisiin elämäntapoihin!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Heikki Lampela.

Hyväntuulinen ja hyvinvoiva Heikki kertoo muutoksen lähteneen sieltä, mihin jokaisen pitäisi jossain vaiheessa elämäänsä katsoa. Hän kertoo käänteentekevästä hetkestä elämässään seisoessaan kotonaan peilin edessä.

Tuolloin tilanne oli kuulemma mallia ”joko tai.”

– Katsoin itseäni peiliin ja sanoin: ”Heikki, nyt haet syyllisen peilistä. Heikki, nyt sinun on aika ryhdistäytyä. Joko nouset tai tuhoudut, valitse siitä.” Se ei ollut kovin vaikea valinta.

– Ilman näitä takaiskuja en olisi varmaankaan ryhdistäytynyt, hän myönsi rehellisesti.
 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!