Katso videot!
Lahden Pelicansia kannustaa näyttäviin tanssiliikkeisiin panostava cheerleader-ryhmä.

Harvinainen takahuonevideo julki: Pelicansin seksikkäät Dance Girlsit avasivat ovet Seiskalle - tältä Liigan kuumimpien cheerleadereiden iltapuhde näyttää!

11.02.2019 20:06

Salpausselän laella komeilevat radiomastot, jotka valonheittimet ovat värjänneet turkoosiksi. Syykin on selvä: on pelipäivä Lahessa.

Paikallinen liigajoukkue Pelicans valmistautuu kaupunkilaisten iloksi jälleen uuteen koitokseen. Siinä missä pelaajat hakevat alkulämpöä jumppaamalla, kevyellä lenkillä ja venyttelemällä, ylhäällä jäähallin uumenissa joukko kaunottaria on kokoontunut pieneen soppiin omaan palaveriinsa.

– Ennen matsia vaihdamme vaatteita ja hengailemme vaan. Joku saattaa syödä jotain, toinen snäpätä ja kolmas laittaa hiuksia, Isa Halme kertoo.

19-vuotias lahtelaiskaunotar on yksi näyttävän tanssiryhmän cheerleadereista, Pelicans Dance Girlseistä.

Lue myös: Tyrmäävää turkoosikauneutta! Pelicansin nuorin cheerleader Isa, 19, on todellinen lätkävalio – tyrmää silti ajatuksen seurustelusta kiekkoilijan kanssa: ”Apua”

Ennen ottelua tanssijat vaihtavat kuulumisia. – Kunhan hengailemme. Joku syö, toinen snäppää ja kolmas laittaa hiuksia, Isa kertoo.
Ennen ottelua tanssijat vaihtavat kuulumisia ja hengailevat Isku Areenan yläsopperossa. Ilona Ilvonen (vas.) venyttää etureittä, Leenu Ahonen (oik.) pistää puolestaan huulipunaa.

 

Show käyntiin

Noin vartti ennen ottelun alkua Lahden jäähallin - Isku Areenan - valot himmenevät. Uudelta videokuutiolta alkaa vyöryä näyttävä Pelicansin esittelyvideo, ja hiljalleen paikoilleen istahtavien katsojien iho on kananlihalla.

Samaan aikaan Dance Girls sujahtaa kuin huomaamatta jään tasalle, kaukalon hyppyrimäkien puoleiseen kulmaukseen. Sitten savukone alkaa sylkeä savua ja turkoosit strobovalot välkkyvät, kun Pelicansin liigamiehistö liukuu jäälle Dance Girlsien huiskuttaessa.

Tervetuloa kentälle, kiekko jäähän ja punalamppu päälle!

Itse ottelun aikana Dance Girls siirtyy kaukalon vastakkaiseen kulmaukseen, hallin kaupunginpuoleiseen päätyyn. Sinne heille on pystytetty lava aivan pleksin taakse, lähes jään tasalle. Ja eipä aikaakaan, kun koittaa ensimmäinen pelikatko - se tietää illan ensimmäistä tanssinäytöstä. 

Lue myös: Onko tässä Liigan seksikkäin cheerleader? Oululainen Mira, 24, hylkäsi Kärpät ja ryhtyi kannustamaan Pelicansia – nyt lahtelaiskollit iskevät kurvikaunottarelle kilpaa silmää

Ennen ottelun alkua Pelicans Dance Girls huiskuttaa jäällä ja toivottaa kotijoukkueen tervetulleeksi pistejahtiin.
Alkushow'n aikana Pelicans Dance Girls huiskuttaa jäällä ja toivottaa kotijoukkueen tervetulleeksi pistejahtiin.

 

Hodareita huiviin

Kaava toistuu koko illan, täydet 60 minuuttia: Dance Girls panee parastaan aina pelikatkojen aikana. Erään mahtuu myös muutama mainoskatko, jolloin Pelicans Ice Girls valtaa jään. 18-vuotiaat Luisa Polus ja Eevi Koivunen auraavat tuolloin ylimääräiset jäähileet pois kuleksimasta.

Erätauoilla Dance Girls rientää takaisin Isku Areenan yläkopperoon valmistautumaan seuraavaan erään. Turkoosit minimekot vaihtuvat tiukkoihin trikoisiin ja valkoisiin toppeihin. Tanssiasu vaihtuu aina jokaiseen erään.

Lue myös: Kurvikas Nuppu, 25, herätti huomiota Tinderissä: kiinnostuneet tunnistivat punapään heti Pelicansin cheerleaderiksi – ”Se oli ihan kivaa”

Toisin kuin joillakin muilla liigapaikkakunnilla, Pelicansin Dance Girls ei kertaa erätauoilla lainkaan tanssimuuveja. Sen sijaan he hotkivat hodareita, näpräävät puhelimiaan ja jutustelevat niitä näitä. Hymyt ovat hyvinkin herkässä.

– Olemme kesällä treenanneet ja hinkanneet niitä muuveja niin paljon, ettei meidän tarvitse enää stressata. Osaamme ne kyllä ilmankin, Isa pamauttaa.

Hei, me kolataan! Louisa Polus ja Eevi Koivunen ovat Pelicansin Ice Girls.
Hei, me kolataan! Louisa Polus ja Eevi Koivunen ovat Pelicansin Ice Girls.

Bryan Adamsin tahtiin

Erilaisia muuvseja toden totta riittää. Pelicansin cheerleaderit kokevat vahvuudekseen juuri sporttisuuden ja tavallista näyttävämmät koreografiat. Dance Girls ei tyydy pelkkään perinteiseen huiskutteluun ja varman päälle sipsutteluun, vaan lähes jokaiselle pelikatkolle vaikuttaa olevan omat tanssinsa.

Aivan oma lukunsa on tietysti hetki, kun kotijoukkue latoo pikkumustan uuniin. Dance Girls tykittää aina saman maalitanssin, kun punalamppu palaa, kotiyleisö juhlii ja Pelicansin pelaajat tuulettavat Bryan Adamsin We're Gonna Winin tahtiin. Kanukkirokkarin vuonna 1996 julkaistu renkutus räjähtää soimaan aina, kun Pelsu tekee maalin.

– Ei siinä lavalla pahemmin kylmä kerkeä tulemaan. Sen verran piisaa pelikatkoja, että pääsee kunnolla tanssimaan! Dance Girlsin joensuulaisvahvistus Ilona Ilvonen myhäilee.

Katso harvinainen takahuonevideo Pelicansin seksikkäistä Dance Girlseistä!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto ja Panu Salonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!