Uutiset

Harkimo kelpaa Kouvolassakin! Janni Hussi esitteli jo Joel-rakkaansa perheelleen: "Koko suku on täysin rakastunut häneen"

28.01.2019 13:48

Fitness-yrittäjä Janni Hussi, 27, ja urheilupromoottori Joel Harkimo, 29, näyttäytyivät Urheilugaalassa ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä.

Lue myös: Janni Hussi paljastaa: Näin rakkaus Joel Harkimoon roihahti – ”Siinä lähtee kyllä jalat alta”

Jannin ja Joelin rakkaustarinan ensimmäinen luku kirjoitettiin viime kesänä Instagramissa. Kyyhkyläisten tunteet roihahtivat pian sellaiseen liekkiin, ettei aikaakaan, kun sipoolainen herrasmies löysi jo itsensä Kouvolasta sukulaisreissulta.

Lue myös: Joel Harkimo iski Janni Hussin sosiaalisessa mediassa – ”En minä sentään kaikille mimmeille laita viestiä”

– Jannilla on mahtava perhe, on ollut tosi hauska tutustua heihin. Olen pari kertaa käynyt heidän luonaan kylässä, ja lähden sinne mielellään taas uudelleen, Joel myhäili katsellen mielitiettyään lempeästi.

– Meilläkin tykätään Jollesta ihan hirveästi. Koko suku on häneen ihan in love, täysin rakastunut! Janni komppasi.

 

Janni ja Joel kuuluivat Urheilugaalan kuvatuimpiin tähtiin. Tässä pariskunta poseeraa Joelin äidin, Leena Harkimon kanssa.
Janni ja Joel kuuluivat Urheilugaalan kuvatuimpiin tähtiin. Tässä pariskunta poseeraa Joelin äidin, Leena Harkimon kanssa.


LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Eetu Ampuja
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!