Rikos

Harjavallan verityö: 16-vuotias puukotti lastensuojelulaitoksen yövalvojaa

18.10.2019 17:33

Poliisi tiedotti aiemmin tänään aamuyöllä Harjavallassa tapahtuneesta tapon yrityksestä. Poliisi epäilee, että 16-vuotias tyttö hyökkäsi teräaseen kanssa 52-vuotiaan naisen kimppuun Satakunnantiellä sijaitsevassa yksityisasunnossa aamuyöllä.

Poliisin mukaan uhriin kohdistui vakavaa väkivaltaa. Uhri pystyi soittamaan itselleen apua, ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Tällä hetkellä hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

 

Verinen tyttö pakeni

Teosta epäilty 16-vuotias tyttö pakeni paikalta, ja aamun aikana hänen etsintöjään suoritettiin usean partion voimin. Poliisi tiedotti etsivänsä tyttöä, ja tuntomerkkien lisäksi kerrottiin, että etsitty henkilö oli verinen.

- Esitutkinta on alussa, ja nyt iloitsemme siitä, että kukaan ei ole kuollut, ja epäilty tekijä on myös saatu kiinni, Matti Alahaavisto Kokemäen poliisista kertoo Seiskalle.

Poliisi on muutoin vaitonainen tapahtumien yksityiskohdista.

 

Yövalvoja

Seiskan tietojen mukaan 52-vuotias uhri toimi yövalvojana satakuntalaisessa lastensuojelulaitoksessa.

- Emme halua kommentoida asiaa millään tavalla, koska poliisi saa hoitaa tiedottamisen, uhrin työnantajana toimivan lastensuojelulaitoksen johtaja kommentoi Seiskalle.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!