Hannes Hyvönen

Hannes Hyvösen avoin masennustilitys blogissaan - katkaisi välit bilekavereihinsa: Mua hävetti ihan helvetisti!

27.09.2017 16:54

Gladiaattorit-sarjaa tähdittävä Hanne Hyvönen avautui Baanan blogissaan elämänsä raskaista hetkistä.

Blogissaan Hannes pohtii anteeksipyytämistä ja sen merkitystä. Hänen mukaansa suurin osa pyytää vääriä tekojaan ja ilkeitä sanojaan anteeksi vain päästäkseen pois ikävästä tilanteesta. Lisäksi Gladiaattorit-tähti muistelee aikaa, jolloin hän huomasi itsessään masennuksen oireita.

Mun masennuksen eka oireet alkoi 2011 mun avioeron jälkeen jolloin aloin syyttää kaikesta itseä ja muita ihmisiä. Anteeksi pyytäminen ei käynyt mielessäkään vaan siirsin sen ajatuksen sivuun ja jatkoin sitä helvetin oravanpyörää missä syytin itseäni kaikesta ja jossittelin että mitä jos olisin tehnyt kaiken toisin. Välillä se kääntyi myös siihen että syytin kaikkea muita tästä kaikesta. Se oli semmoista sekamelskaa pääkopassa että kolme vuotta meni ihan sumussa, en oikein edes muista mitä on tapahtunut ja jos muistan jotain niin millon se on tapahtunut, Hannes kirjoitti.

 

Häpesi tilannettaan

Hannes kirjoittaa havahtuneensa muutama vuosi siihen, ettei hänellä ollut omaa kotia. Hän oli viettänyt yönsä työkaverinsa sohvalla.

Mua hävetti ihan helvetisti ja tajusin siinä että tästä mä voin vaan syyttää itseäni enkä ketään muuta. Ei mua kukaan ollut käskenyt tekemään näin mun elämälle…se että säälin itseäni ja jossittelin kaikesta menneestä oli isoin vihollinen kaikesta.

 Silloin Hannes ymmärsi, että kääntääkseen elämässään uuden sivun, oli hänen annettava itselleen anteeksi kaikki vanhat virheensä.

Päätin että nyt loppuu tämä tyhmä oravanpyörä mikä ei vie mua mihinkään muuhun kuin helvettiin. Aloin keskittymään asioihin mistä tulee hyvä olo ja menin vain paikkoihin missä oli hyvä olla. En mennyt keskustaan missä oli kaikki baarit ja huonot muistot…katkaisin myös kaiken yhteydenpidon niin sanottuihin ystäviin eli bilekavereihin jotka oli vaan läsnä kun oli sitä menoo yön pikku tunneilla.

Lue Hanneksen avautuminen kokonaisuudessaan Baanan blogista.

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!