Vain Seiskassa!

Hannele Lauri suree isosiskoaan: Yritimme sopia välirikkoamme vielä ennen hänen kuolemaansa!

Uutiset | 20.06.2017 08:06

Näyttelijä Hannele Lauri, 64, avautui Seiskalle isosiskonsa Beritta Markkulan traagisesta kuolemasta ja siskosten tulehtuneista väleistä.

Hannele ja Beritta eivät juurikaan olleet tekemisissä vuosituhannen vaihteen jälkeen. Edellisen kerran he tapasivat äitinsä hautajaisissa syksyllä 2012. 

Hannele ei osaa sanoa, miksi Beritta halusi katkaista välit sisaruksiinsa.

Sisko tyrmäsi sovinnon

Hannele ei tiennyt Berittan sairastavan syöpää. Hän lähestyi siskoaan hieman ennen tämän kuolemaa.

– Tuntuu todella pahalta, ettemme ehtineet sopia asioita. Soitin muutama kuukausi sitten hänelle ja yritin sopia välimme. Sanoin hänelle, että elämä on niin lyhyt, etten ymmärrä, miksi emme voi olla yhdessä ja tavata niin kuin ennen. Sisko vastasi, ettei meillä ole mitään yhteistä. Koen, että meillä on yhteistä koko lapsuus, nuoruus ja perhe. Asia jäi hänen ratkaistavakseen, mutta hänestä ei kuulunut enää mitään, Hannele suree.

Kauniit hautajaiset

Vaikka Hannelen ja Berittan välit olivat etäiset, haluaa työntäyteistä kesää viettävä Hannele järjestää siskolle hautajaiset ja kauniin muistotilaisuuden.

Beritta haudataan Tampereella sijaitsevan sukuhaudan sijaan Helsinkiin Hietaniemen hautausmaalle.

– Uskon, että hän haluaisi tulla haudatuksi Helsinkiin. Hän eli kuitenkin omaa elämää pääkaupunkiseudulla. Hän oli kova muuttamaan paikasta toiseen, joten siinä mielessä olimme hyvin samanlaisia, Hannele sanoo.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!