Uutiset
Vain Seiskassa!

Hannele Lauri sisarensa traagisesta kuolemasta: Pesin kylpyhuoneen siskoni verestä!

22.06.2017 08:08

Näyttelijä Hannele Laurin, 64, sisko Beritta Markkula löydettiin toukokuun lopulla kuolleena Helsingin-kodistaan.

Beritta sairasti syöpää, joka oli edennyt pitkälle. Hän ei ollut vuosiin missään tekemisissä Hannelen tai heidän veljensä kanssa, joten sisarukset eivät tienneet siskonsa sairastavan pitkälle kehittynyttä syöpää.

– Beritalla oli kotihoitaja, joka ei ollut saanut häneen yhteyttä päivän aikana. Kun hän meni asuntoon huoltomiehen kanssa, sisko löytyi kuolleena kylpyhuoneen lattialta. Hän oli kaatunut maahan. Poliisi selitti minulle, että syöpä oli edennyt niin pitkälle, että keuhkot olivat täyttyneet vedellä ja verellä.

Hannele vieraili veljensä kanssa Berittan asunnossa vain muutama päivä siskon poismenon jälkeen. Vastassa oli ikävä näky. Kylpyhuoneen lattia oli veressä.

– Tuntui todella rankalta ja kauhealta pestä kylpyhuoneen lattia siskon verestä, Hannele kertoi Seiskalle.

"Olimme hyvin samanlaisia"

Beritta Markkula haudataan Tampereella sijaitsevan sukuhaudan sijaan Helsinkiin Hietaniemen hautausmaalle.

– Uskon, että hän haluaisi tulla haudatuksi Helsinkiin. Hän eli kuitenkin omaa elämää pääkaupunkiseudulla. Hän oli kova muuttamaan paikasta toiseen, joten siinä mielessä olimme hyvin samanlaisia, Hannele pohtii.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!