Hyppää pääsisältöön
Hannele Lauri ei enää läträä alkoholilla.

Hannele Lauri avautuu paheestaan: Olen maailman huonoin juhlija!

Näyttelijä Hannele Laurille, 66, myönnettiin Betoni-Jussi tänä vuonna upeasta ja pitkästä elämäntyöstä. Hän on kuudes nainen, joka sai palkinnon.

Hannele juhli Jussi-gaalassa toipilaana, sillä hän oli sairastunut helmikuussa keuhkokuumeeseen.

Lue myös: Hannele Lauri saa härskejä kuvia: Facebook-profiilini ei ole treffipalsta!

Gaalaillan aikana Hannele nautti ainoastaan kaksi pientä lasia viiniä ja poistui voittajana kotiin jo ennen puoltayötä.

– Olen nykyään maailman huonoin juhlija! En mene edes omien elokuvieni ensi-iltoihin, koska minulla on Nancy-koira, jota en voi jättää kotiin pitkiksi ajoiksi yksin. En ole nähnyt vieläkään Varasto-elokuvaa, jossa näyttelin.

– Toisin oli nuorempana, jolloin etenkin teatteriesitysten karonkat olivat villinpuoleisia. Juhlimme monesti aamuun saakka.

– Minulla oli edellisen kerran näin lyhyet hiukset 20 vuotta sitten. Pärstä ei ole enää saman näköinen, mutta tällä mennään!
– Minulla oli edellisen kerran näin lyhyet hiukset 20 vuotta sitten. Pärstä ei ole enää saman näköinen, mutta tällä mennään!

 

Lue myös: 17 vuotta sinkkuna viihtynyt Hannele Lauri avoimena: Seksi jäi eron jälkeen!

Alkoholilla näyttelijä ei nykyään läträä.

– En ole koskaan pystynyt juomaan kahta päivää putkeen tai käymään juhlaillan jälkeen tasoittavilla. Paheeni on tupakka, ja kun lähden juhlimaan, niin juon konjakkia, Hannele myöntää.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!