Hanna Pakarinen sovitti suomalaisklassikot uudelleen – ensimmäinen maistiainen julki!

Uutiset | 29.01.2016 15:32

Laulaja Hanna Pakarinen päivitti Carolan klassikot tähän päivään. Hanna julkaisi uuden Herrojen kanssa pellon laidassa –singlensä tänään perjantaina (29.1.). Kappale on ensimmäinen maistiainen huhtikuussa julkaistavasta Synnyin, elän, kuolen –albumista, joka koostuu musiikkilegenda Carolan tuotannosta.

− Kappaleessa on väkevä tarina. Päätin jo albumin nauhoitusvaiheessa, että tämä on ensimmäinen single. Oli muitakin vaihtoehtoja, mutta minulle Herrojen kanssa pellon laidassa oli selkeä valinta, Hanna kertoi Seiskalle.

 

Yleisön toiveesta

Hanna on esittänyt Carolan kappaleita satunnaisesti jo usean vuoden ajan. Aluksi laulaja ei innostunut kappaleiden uudelleennauhoittamisesta, mutta yleisö ilmaisi selvästi tahtovansa kuulla Hannan versiot musiikkilegendan kappaleista.

− Aina konserttien jälkeen ihmiset tulivat kyselemään, mistä levyn voi ostaa. Ei mistään, koska ei ollut mitään levyä. Aluksi ajattelin, että miksi levyttäisin uudestaan jo tehdyt kappaleet. Jäin kuitenkin pohtimaan ajatusta, ja tein Carolan klassikoista omannäköiseni versiot. Kappaleet on sovitettu uudestaan, mutta ne ovat silti tunnistettavia.

 

KUVA: VILLE PAASIMAA

 

 

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!