Katso videot!

Hanna Pakarinen avioliitostaan: Se on iso sitoumus!

Uutiset | 08.09.2017 12:14

Laulaja Hanna Pakarinen on onnensa kukkuloilla avioiduttuaan pitkäaikaisen miesystävänsä Risto Niinikosken kanssa.

Hanna julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän pohtii avioliittoon liittyviä asioita. Hanna ja Risto avioituivat viime sunnuntaina (3.9.)

− En ole puhunut urani aikana parisuhteestani mitään, koska mielestäni se ei kuulu kenellekään. Jos alat huudella asiasta, niin silloin se erokin käsitellään. Avioliitto on kuitenkin eri asia. Silloin ollaan oikeasti perhe ja yhtä, ja tavoitteena on olla yhdessä loppuelämä, Hanna kertoo videolla.

− Minulle avioliitto ei ole sellainen asia, että saan häät ja prinsessapuvun päälle ja ihmiset huomaavat minut. Minulle avioliitto on iso sitoutuminen. Minä uskallan jakaa elämäni jonkun kanssa ja luotan siihen, että joku uskaltaa jakaa elämänsä minun kanssani sellaisena virallisena sopimuksena. On olemassa ihminen, johon voin luottaa, joka pysyy siinä ja on tukena ja apuna, jos sille tulee tarvetta, hän jatkaa.

 

Miusta tuli eilen vaimo ❤️! @risto_n ? #married #katriniskanen #ollijohanlindroos #kovanen ?#villejuurikkala

Henkilön Hanna Pakarinen (@hannapakarinen) jakama julkaisu

Rauhallinen morsian

Hanna pysyi rauhallisena hääpäivän koittaessa, eikä viime hetken paniikkia syntynyt. Perheenjäsenet ja ystävät auttoivat juhlapaikan viimeistelyssä, ja Hannan häämeikin ja -kampauksen loihtivat hänen luottoduonsa Martti Uotila ja René Wilén.

− Olen niin rauhallinen, koska minut meikkaa ja meidät kuvaa ihmiset, joiden kanssa olen tehnyt töitä todella paljon. Suojelen itseäni ajattelemalla, että olen menossa keikalle tai promokuvauksiin. Bridezilla-hetkeä ei tainnut tulla kertaakaan. Olisin ollut hieman yllättynyt, jos olisi.

Katso koko video alta:

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!