Katso kuva!
Maryam Razavi

Hänen vierestään haluaisit herätä! Mallikaunotar Maryam Razavi sängyssä ilman rihman kiertämää - vain peitto peittää strategiset paikat, katso!

11.12.2018 13:01

Stylistinä ja mallina tunnettu Maryam Razavi on näyttävä näky, oli hän sitten muotikuvissa täysissä tamineissa tai paljaana sensuelleissa ja vähäpukeisissa kuvissa. 

Maryam julkaisi maanantaina (10.12.) Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa sängyllä peittoon kietoutuneena. Kuva näyttää siltä, että tumma ja tulinen kaunotar olisi peiton mutkassa ilkosillaan. Kameraan hän katsoo vakavalla, mutta sitäkin vietteliäämmällä ilmeellä. 

Lue myös: OHO, MARYAM RAZAVI JULKAISI ROHKEAN KUVAN: YLÄOSATTOMANA HEINIKOSSA – KATSO!

- Iltasatuja, Maryam kirjoitti englanniksi postauksensa kuvatekstiin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bedtime stories

A post shared by Maryam Razavi (@maryam.razavi) on

Maryam on seurustellut jo tovin laulajana tunnetun Leo Stillmanin, 27, kanssa. Seiska sai vihiä pariskunnan suhteesta jo tämän vuoden helmikuussa, kun kaksikko viihtyi tiiviisti yhdessä. Kuukausia myöhemmin pariskunta myönsi lopulta suhteen. 

Lue lisää: MIKKO LEPPILAMMESTA ERONNUT MARYAM RAZAVI LÖYSI HETI LOHDUTTAJAN EMMA-GAALAN KOHAUTTAJA LEO STILLMANISTA - VIIHTYVÄT TIIVIISTI YHDESSÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!