Hän korvaa Axl Smithin The Voice of Finlandin live-lähetysten juontajana!

Hän korvaa Axl Smithin The Voice of Finlandin live-lähetysten juontajana!

21.03.2016 09:55

Seksivideokohun ryvettämä Axl Smith on luopunut tärkeimmistä työtehtävistään, kuten The Voice of Finlandin juontamisesta.

TAUSTAA: Seiska löysi Axl Smithin: Oliko kyse kiinteästä kamerajärjestelmästä?

Ensin hän ilmoitti vetäytyvänsä suoran Emma-gaalan juontamisesta, sitten Unicefin hyväntekeväisyystyöstä, ja lopulta myös Jook Joint Movement ry -nuorisoverkostosta, jonka toimitusjohtajana hän työskenteli.

Kohu on karsinut myös miehen laulukeikkoja, sillä esimerkiksi kirkko perui hänen Kirkko soikoon -festivaalien esiintymisensä.

 

Konkari tilalle

Nelonen ilmoitti maanantaiaamuna (21.3.), että Heikki Paasonen korvaa Axlin juontajana The Voice of Finlandin 5. kauden live-lähetyksissä, jotka alkavat pitkänäperjantaina 25.maaliskuuta.

Jännittäviä suoria lähetyksiä on yhteensä viisi, joten TVOF-juontajan pestin peruuntuminen verottaa Axlin palkkapussia varmasti kaikkein eniten.

 

No nyt on mietitty asukokonaisuus, Heikki Paasonen - paparazzikuva!

 

Paasonen on - luonnolllisesti - innoissaan uudesta duunistaan.

- Jännä nähdä mitä perjantaina tapahtuu! Otan parhaillaan haltuun kaikenlaisia ohjelman kommervenkkejä. Kyllä tässä vähän kiire tulee, tämän viikon perjantai voi tuntua pitkältä aika monesta. Kyllä tässä vähän pissi sukassa ollaan, ei tässä auta kun olla rehellinen, hän  veistelee kanavan lähettämässä tiedotteessa.The Voice of Finland perjantaina Nelosella kello 20 alkaen.
 

Teksti: Hanna Juntto
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!