Hyppää pääsisältöön
Sini Ariell, arkistokuva.

"Halveksimista, haukkumista, v*****lua.." Sini Ariell oli lähteä Selviytyjiin - perääntyi kun traumat kiusaamisesta nousivat pintaan!

Australiassa perhe-elämää viettävä suomalaiskaunotar Sini Ariell, 37, paljastaa blogissaan, että häntä pyydettiin mukaan Selviytyjät Suomi-kilpailijaksi tulevalle kaudelle. Sini kertoo olleensa aluksi tarjouksesta innoissaan ja suostuneensa.

Sini paljastaa, että aiemmin häntä on pyydetty mukaan esimerkiksi Big Brotheriin ja Viidakon tähtösiin, mutta hän kieltäytyi. Selviytyjien formaatti kuitenkin kiinnosti, ja Sini kävi tuotantotiimin haastattelussa.

- Olin ihan myyty. Sain soiton ja minut pyydettiin mukaan. He olivat innoissaan ja aloimme sopimaan lääkäritsekkauksia ja muita ohjelmaan liittyviä kuntotarkastuksia. 

Ohjelma

Hetken näytti siis siltä, että näyttävä Sini olisi taistellut Selviytyjissä muiden julkkisten kanssa voitosta. Sitten hän katsoi Suomessa käydessään ohjelmaa televisiosta, ja tajusi, ettei Selviytyjät Suomi sittenkään olisi hänen juttunsa.

- Olin äärettömän pettynyt näkemääni. Kiukuttelua, kiusaamista, hyljintää, halveksimista, haukkumista, vittuilua, ivallista nauramista, kyräilyä, selän takana puhumista, juonittelua ja ilkeilyä. 

Sini mainitsee blogissaan, että hän tuntee osan kisaajaista, eikä televisiosta nähty vastannut näiden siviiliminää lainkaan.

- Osan kisaajista tunnen hyvinkin ja se miltä heidät oli saatu näyttämään, oli karmaisevaa. Olivatko he muuttuneet niin kovin vai oliko tuotannon editti paloitellut ja editoinut tapahtumat draamankaaren mukaisesti?

Päätös

Näkemänsä perusteella Sini teki nopeasti ratkaisun. Hän ei lähtisi mukaan.

- Totuus oli, että omat koulukiusaamis/työpaikkakiusaamistraumani nostivat muistot ja karvat pystyyn. En vain yksinkertaisesti pystynyt kuvittelemaankaan olemaan tuollaisessa ahdingossa kuusi viikkoa, ilman lastani, miestäni tai oikeita ystäviäni.

Sini kertoo, että on varsin tyytyväinen päätökseensä luopua osallistumisesta. Kotona vietetään myös jännittäviä aikoja, sillä Sinin aviomies Stuart saattaa nousta Australian parlamenttiin. Hän oli ehdokkaana keväällä käydyissä vaaleissa, ja ääntenlasku on yhä meneillään.

Lue myös: Jymypaljastus: Sara Sieppi ja nämä 7 muuta julkkista kisaavat uudella Selviytyjät Suomi -kaudella – vastassa 8 tavista! Katso kuvat!

Arkistokuva: Sini ja aviomies Stuart.

Sini ja Stuart

Lähde: Sini Ariellin blogi Sinin Kasino.
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!