Skip to main content

Halvaantunut Janne Kouri laittaa Saulin testiin – video!

Kohuliikemies Pentti Kourin poika Janne Kouri neliraajahalvaantui kesken iloisen rantapäivän.

Janne Kouri, 38, on Sauli Koskisen vieraana tämän Saulin paras kaveri –tv-sarjan jaksossa, joka nähdään FOX-kanavalla tulevana lauantaina (9.11.). klo 21.

Sauli vakuuttuu Jannen sitkeydestä.

−Jannesta huokuu elämänilo. Hänellä on asenne kohdallaan, Sauli kuvaili miestä kuvauspäivän jälkeen.

Autan muita halvaantuneita

Jaksossa Janne esittelee Saulille perustamaan NextStep Fitness –organisaation kuntoutuskeskusta ja laittaa Saulinkin kokeilemaan laitteita.

−Huh, yllättävän hikistä hommaa, Sauli puuskuttaa.

NestStep on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa halvaantuneita ja esimerkiksi Parkinsonin taudista kärsiviä kuntoutumaan. Ensimmäinen NextStep-keskus avattiin Los Angelesin liepeillä sijaitsevaan Manhattan Beach –rantakaupunkiin 2007.

−Haluan auttaa myös muita selkäydinvammoista kärsiviä potilaita. Vuosien aikana olemme auttaneet jo useita satoja halvaantuneita. Amerikassa kun julkinen terveydenhoitojärjestelmä ei pysty tukemaan esimerkiksi vähävaraisia tai niitä, joilla ei ole vakuutusta, Janne kertoo.

Pää edellä hiekkasärkkään

Jannen tarina on traaginen: urheilullinen, amerikkalaista jalkapalloa kouluaikoinaan menestyksekkäästi harrastanut Janne oli elokuussa 2006 viettämässä iloista rantapäivää kavereidensa ja tyttöystävänsä kanssa. Hikisen rantalentispelin tuoksinassa Janne päätti juosta mereen viilentymään.

−Hyppäsin pää edellä veteen, mutta osuinkin hiekkasärkkään. Tajusin heti, että jotain kamalaa oli tapahtunut, sillä en pystynyt liikuttamaan käsiäni ja jalkojani.

Janne neliraajahalvaantui. Lue uudesta Seiskasta tai tsekkaa SeiskaLiven vip-videolta, kuinka Janne on jo kuntoutunut. Jutussa ja videolla Janne esittelee myös tyylikkään talonsa.

Janne on 80-luvun kohuliikemiehenä tunnetun Pentti Kourin poika.  Pentti Kouri menehtyi Los Angelesissa vain 59-vuotiaana vuonna 2009. Kemijärvellä syntynyt Pentti Kouri oli lahjakas ekonomisti, joka toimi taloustieteen professori­na Suomessa ja USA:ssa. Suursijoittajana tunnet­tu Kouri nousi kohujulki­suuteen 1980-luvulla niin sanotuilla Kouri-kaupoil­la, jotka liittyivät epäonnistuneeseen Suomen Yhdyspankin nurkanval­tausoperaatioon.

Katso ylhäältä video, missä Sauli testaa NextStepin laitteita!

KATSO MYÖS:

VIP: Janne Kouri kertoo Saulille kuntoutumisestaan - video!

Saulin oma kanava JulkkisLivessä: videoita, kuvia ja uutisia!

Anna Easteden paljastaa Saulille iskeneensä opettajansa - video!

Sauli paljastaa paluunsa Losiin - video!

Sauli ja meikki-Riku sviitissä pornomeiningeissä - video!

Sauli tekee musavideota Losissa - video!

Sauli heittää voltin ex-missin kanssa -video!

Kokki-Stefan: Homona lankeaisin Sauliin - video!

Sauli sai sylitanssin Vegasissa - video!

Huippumalli Suvi Koponen ja Sauli bilettävät - video!

 

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!