Uutiset

Halloween-juhlat miljonäärin kanssa! Ex-missi Sara Chafak matkusti Kaliforniaan ja pukeutui paljastavaan prinsessa-asuun!

09.11.2019 14:03

Seiska uutisoi kesän lopussa entisen Miss Suomen Sara Chafakin ja miljonääriliikemiehen Tony Beigin läheisistä väleistä. Viime viikolla Sara matkusti Tonyn kanssa rapakon taakse.

– Tony ja Sara juhlivat viime viikolla halloweenia Kaliforniassa. Sara oli pukeutunut paljastavaan prinsessa-asuun, ja Tonyn yllä nähtiin armeijanvihreä haalari, Seiskalle supistaan.

Lue myös: Salattu ero paljastui! Sara Chafak vietti kylpyläloman miljonäärin kanssa!

Seiska uutisoi heinäkuussa, että Tony oli silloin ensimmäistä kertaa lomalla Suomessa. Seiskan tarkkasilmäiset lukijat bongasivat kaksikon kesäisenä viikonloppuna Helsingistä, Inkoosta ja Hangosta.

– Viikonlopun aikana Tony nähtiin Saran kanssa poimimassa mansikoita Inkoossa ja Hangon Regatta Spa -kylpylässä nauttimassa samppanjaa, Seiskalle kerrottiin tuolloin.

Lue lisää: Mansikoita ja samppanjaa! Tuomas-rakkaastaan eronnut Sara Chafak vietti viikonlopun Suomessa australialaisen multimiljonäärin kanssa!

Elää luksuselämää

Intian Kashmirissa syntynyt ja Australian Melbournessa varttunut Tony on Daily Mailin mukaan intialaisen korkean poliisiviranomaisen poika, joka on luonut itse miljoonansa. Ilkeät kielet ovat kuitenkin väittäneet, että tosiasiassa raha virtaisi rikkaalta isäukolta.

Lue lisää: Ökytalo ja luksusautoja! Tällainen on Sara Chafakin läheinen ystävä australialaismiljonääri-Tony!

Tony on vakuuttanut, ettei ole vastaanottanut isältään senttiäkään sen jälkeen, kun täytti 18. Hän asuu neljän makuuhuoneen talossa Beverly Hillsillä, ajaa Bentleyllä ja S-550-sarjan Mercedes-Bentzillä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!