Halle Berry joutuu maksamaan kovat elatusmaksut!

Uutiset | 10.06.2014 19:10

Oscar-palkittu näyttelijä Halle Berry on määrätty maksamaan lähes 12 000 euron kuukausittaisia elatusmaksuja tyttärensä isälle, kanadalaismalli Gabriel Aubrylle.

Halle joutuu maksamaan Gabrielille tukea, kunnes heidän tyttärensä Nahla, 6, on 19-vuotias tai valmistuu lukiosta - kumpi vain tapahtuu aiemmin. Tuomioistuin määräsi Hallen maksamaan Gabrielille myös 85 000 euroa takautuvaa tukea ja tämän 200 000 euron oikeuskulut.

 

Riitaisa huoltajuuskiista

Halle ja Gabriel seurustelivat viiden vuoden ajan vuosina 2005-2010 ja Nahla syntyi vuonna 2008. Entisen avoparin huoltajuuskiista sai alkunsa vuonna 2010, kun Halle tahtoi muuttaa Ranskaan Nahlan ja uuden miehensä, näyttelijä Olivier Martinezin kanssa.

Gabriel ei halunnut tyttärensä muuttavan ulkomaille, minkä seurauksena hän taisteli paria vastaan lapsensa huoltajuudesta.  Soppa syveni entisestään, kun Hallen entinen ja nykyinen mies ryhtyivät keskenään sotajalalle.

 

Tappouhkaus lapsen isälle

Vuonna 2012 Hallen nykyinen aviomies Olivier hankki Gabrielille 95 metrin lähestymiskiellon, joka koski Nahla-tyttären lisäksi myös Hallea ja Olivieria itseään.

Vastaiskuna julkisuuteen levisi tieto siitä, että Olivier olisi uhannut tappaa Gabrielin, mikäli tämä ei antaisi pariskunnan muuttaa Ranskaan Nahla mukanaan. Tiedolle antoivat pohjaa kuvat Gabrielin mukiloidusta naamasta, jonka väitettiin olevan Olivierin tekosia.

Nyt kesäkuussa annettu päätös saattaa viimein lopettaa entisen avoparin välisen kiistan. Näin ainakin toivotaan tähtien lähipiiristä.

 

Halle yhdessä Nahlan, 6, kanssa.

 

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!