fbq
Uutiset
27.11.2017 14:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Jasmine tukiainen poseeraa Seiskalle
Häirikkö on piinannut Tukiaisia jo vuosia – Jasmine teki rikosilmoituksen ”erittäin pelottavasta ja merkillisestä henkilöstä”!
Uutiset
27.11.2017 14:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Yrittäjä Jasmine Tukiainen ja hänen perheensä ovat jo vuosia joutuneet kestämään elämää häirikön kanssa. Jasmine kirjoittaa avoimessa Facebook-päivityksessään, että häiriköinti on ilmentynyt niin nettikirjoitteluna, vihamielisinä sähköposteina kuin kirjeen lähettämisenäkin.

Vakavimpana tekona Jasmine uskoo häirikön murtautuneen kotiinsa.

- Juorupalstoilla hän on riehunut jo vuosia, sähköposteja sateli runsaasti jossain vaiheessa ja jopa kirje on tullut mulle kotiin saakka.. aina sama nimimerkki.
Voisin vaikka vannoa että sama henkilö (henkilöt?) on meidän murtovarkauden ja kodin tuhoamisen takana vuosia sitten…
Hän naureskelee edelleen siskoni kuolemalle ja kaikki satanistiset symbolit ja nimimerkit ja kirjoitukset viittaavat erittäin pelottavaan tai ainakin erittäin merkilliseen henkilöön, siellä Malminkartanon lähellä....

Nyt Jasmine kertoo tehneensä häiriköinnistä rikosilmoituksen.

Henkilö tilasi Jasminen hiustenpidennyksiä myyvästä yrityksestä tilauksen, ja sen osoitteeksi oli merkitty helvetti.

- Ei ihmisiä voi ahdistella ja herjata ikuisesti. Jos itsellään on huono olla niin saa hakea apua mutta julmilla tavoilla saada toinen ihminen voimaan huonosti ..jopa kuolemasta... en edes löydä sanoja sille kuinka sairas henkilö on kyseessä. Eikä hän lopeta edes vuosien jälkeen...

Jasmine kertoo, että hän on säästänyt saamansa kirjeen sekä sähköpostit.

- Ei kaikki ole ihan Ok vaikka ruudun takaa sen tekisi.
Toivon täten että kaikki oppisi sen oli sitten minkälainen ”kiusaaminen” tahansa. Se on rikos. (Ja mielipuolista) Piste.