Katso videot!

Häirikkö kaatui maahan! Seiskan Kohukatti joutui ilkeyden kohteeksi - puolustautui kuin ninja! Katso video!

Uutiset | 28.05.2019 10:58

Seiskan Kohukatti on tunnettu siitä, että hän on siellä, missä tapahtuu.

Niin myös tälläkin kertaa, kun hän suuntasi  Helsingin Kaisaniemeen juhlimaan Leijonia ja MM-kultaa. Työtehtäväkseen Kohukatti sai jakaa Kultaleijonien mestaruusjulisteita, joissa päätähtenä on joukkueen kapteeni Marko Mörkö Anttila

Voit ladata julisteen tästä linkistä: MMlööppi_custom.pdf

Kohukatin lapsuudenhaave on ollut päästä osaksi mm-joukkuetta. Julisteiden jakamisen lomassa saattaisi onneksi olla mahdollisuus nähdä MM-joukkueen tähtiä lähietäisyydeltä! 

Lue myös: Sehän on Mörkö! Lataa Leijonien mestaruusjuliste – pääosassa tietenkin kapteeni Marko Anttila!

Turvallista..

Kohukatin saavuttua Kaisaniemeen oli kultajuhlien tunnelma jo katossa! Meininki oli kuin isoilla festivaaleilla, joskin päätähtinä oli luonnollisesti joukkueellinen jääkiekkoilijoita.

Juhlien turvallisuus oli myös huippuluokkaa, sillä poliisi oli näyttävästi paikalla. Valvontaa tapahtui myös taivaalta, kun helikopterit pörräsivät pääkaupungin taivaalla.

 Kohukatin juhlakansa otti ilolla vastaan. Julisteet tekivät kauppansa ja moni halusi yhteiskuvaan Seiskan maskotin kanssa. 

...melkein! 

Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Kohukatin kävelessä Poika saunoo -kappaleen tahtiin takavasemmalta tuli mies, joka vetäisi kattia hännästä! 

Kohukatti pysyi pystyssä, mutta mies horjahti soratielle. Noustuaan sieltä hän teki sovinnoneleen ja yritti tulla halaamaan kattia. 

Tilanteesta pelästyneenä Kohukatti otti oppimansa itsepuolustustaidot käyttöön ja potkaisi ilmaan mitä jykevimmän ninja-potkunsa. Mies säikähti ja poistui yhtä nopeaa takavasemmalle, mitä oli tullutkin. 

Onneksi tilanne rauhoittui ja Kohukatti pääsi kohti päälavaa, jossa kultaleijonia jo esiteltiin. 

(Tilanne alkaa n.10.46 minuutin kohdalta). 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!