Hyppää pääsisältöön
Enzo on kamppaillut terveysongelmiensa kanssa.

Haimansa ryypännyt Hausmyllyn Enzo Pulkkinen kamppailee terveysongelmien kanssa – ”En päässyt edes vessaan, kun vapisin niin kauheasti!”

Hausmylly-bändin perustajajäsen ja sielu Hannu ”Enzo” Pulkkinen, 57, on kamppaillut pitkään terveysongelmien kanssa. Liiallisen alkoholinkäytön seurauksena kehittynyt haimatulehdus vei laulajan kuoleman porteille viime syksynä, eivätkä ongelmat siihen loppuneet.

Lue myös: Dramaattiset kuvat sairaalasta: Haimatulehdus vei Hausmyllyn Enzon sairaalaan hengenvaarassa – ”Aavistin, että nyt on joku pahasti pielessä!”

– Viime viikolla olin juuri lääkärillä. Lonkat on kuvattu, ja ne ovat nivelrikkoa täynnä, sormet myös. Nyt se on mennyt olkapäihin ja seuraavana tulevat polvet.

– Nivelrikko meni niin pahaksi, että en sitä heti itse edes tajunnut. En päässyt edes vessaan, kun vapisin niin kauheasti, Enzo huokaa.

– Sairaalassa antoivat Oxepamia ja vielä nestemäistä Diapamia yöksi, niin aamulla kävelin ihan normaalisti. Siitä todettiin paniikkihäiriö, ja nyt minulla on siihen lääkkeet, ja sen jälkeen olen voinut ihan hyvin.

Lue lisää Enzon terveyskamppailusta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Ari Kettunen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!