Hagmanien suuri suru – Eddie-koira menehtyi: kokivat yhdessä niin maanjäristyksen kuin hurrikaanin

Uutiset | 10.08.2017 17:40

Toisenlaiset äidit -ohjelman juontajan Piritta Hagmanin ja jääkiekkoilija Niklas Hagmanin rakas Eddie-koira on menehtynyt. Heinäkuun puolivälissä Eddie sai yllättäen ensimmäisen epilepsiakohtauksen ja nyt muutamaa viikkoa myöhemmin Piritta joutui sanomaan karvaiselle kumppanilleen viimeisen kerran kauniita unia.

Rodultaan Eddie oli parsoninrussielinterrieri. Se kulki Pirittan mukana yli 13 vuotta ja yhdessä he kokivat upeita ja ikimuistoisia seikkailuja.

- Ja sitten me sanoimme viimeisen kerran kauniita unia, rakastan sinua. Ne olivat hyvästit, jotka murskasivat sydämeni. Paras ystäväni, joka kulki kaikki nämä vuodet ja seikkailut kanssani pitkin maailmaa, on nyt poissa. Juuri koskaan emme olleet erossa näiden 13 ja puolen vuoden aikana. Eddien koirapassi oli enemmän käytössä kuin monen ihmisen. Koimme hurrikaanin, maanjäristyksen, pienet motellit, hienot hotellit, kerrostalot, omakotitalot, neljä eri maata, kahdeksan eri kaupunkia ja lukemattomat muut seikkailut. Koskaan en ollut yksin tai yksinäinen, vaikka useimmiten uuteen kaupunkiin muuttaessa en tuntenut ketään. Nukuit jaloissani ja pidit minusta huolta samoin kuin minä sinusta. Olit paitsi maailman kaunein, mutta myös ihanin koira. Kaipaan sinua ikuisesti Eddie. 

Piritta kertoi huolestaan jo heinäkuussa, kun Eddie sairastui ensimmäisen kerran. 

- Kun on itkenyt niin paljon, että ripsiväri on klimpissä ja pitkin vaatteita. Epilepsiakohtaukset ovat aina niin pelottavia... Silloinkin, kun ne tulevat vanhalle koiralle ensimmäistä kertaa ja aivan yllättäen, etkä tiedä mistä ne johtuvat tai mihin ne johtavat.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!