Haaveleitko Temptation Island Suomi -saarelle menosta? Sinkkukomistukset Joonas ja Samuli paljastavat muutaman faktan: "Teidät roustataan siihen pask*an"

Uutiset | 15.05.2019 22:14

Suomessa Temptation Island -sarjaa on nähty jo viisi kautta.

Tällä kaudella sinkkuna naistensaarella olleet Joonas ja Samuli eivät kadu hetkeäkään, että päättivät lähteä mukaan ohjelmaan. 

- Täytyy sanoa, että tämä oli elämäni paras kokemus tähän mennessä, ammattikorkeakoulussa opiskeleva Samuli kertoo. 

Lue myös: Temptation Island Suomen Vilman huomionhakuinen käytös aiheuttaa myötähäpeää: "Vikittele mua niin Juuso näkee videolta kun sä vikittelet mua!"

Eri roolissa 

Joonas nähtiin sarjassa kolmoskaudella, tosin hieman eri roolissa. Hän saapui saarelle ex-tyttöystävänsä Pauliinan kanssa, jonka kanssa tiet erkanivat ohjelman jälkeen. Nykyisin he ovat hyviä ystäviä keskenään. 

- Annan pienen vinkin. Jos haluatte lähteä ohjelmaan mukaan ja olette pariskunta, niin menkää saarelle sinkun roolissa. Jos menette pariskuntana, niin teidät roustataan siihen paska*n ja parisuhde saattaa mennä siinä, Joonas kertoo. 

tempparit
Joonas ja Samuli ystävystyivät ohjelman kuvauksissa. Kuva Inez-ohjelmakanavan lanseeraustilaisuudesta. 

Hamaan tappiin saakka 

Sarjaa kuvataan kolme viikkoa ja katsojilla jää näkemättä paljon sitä, mitä kaikkea saarella tapahtuu. 

- Jos kyseessä olisi Big Brother -tyylinen sarja, jossa meitä näytettäisiin 24/7, niin katsojilla olisi aivan erilainen kuva saaren tapahtumista. Jaksoissa nähdään pätkiä pääasiassa varatuista ja heidän tekemisistään. 

- Meidän sinkkuporukan välistä kemiaa ei television läpi välittynyt. Vedettiin tappiin saakka ja täysillä koko reissu, Joonas hehkuttaa. 

Lue myös: Eronnut Temptation Island -Pauliina viettelee nyt sinkkuna - "Ennemmin kadun asioita, mitä en ole tehnyt kuin niitä, mitä olen tehnyt!"

Haluatko mukaan sarjaan? 

Sarjan 6. tuotantokaudelle on haku paraikaa käynnissä. Ohjelman kuvaukset pyörähtävät poikkeuksellisesti käyntiin jo heinäkuussa, ja tällä kertaa pariskunnat ja viettelijäsinkut suuntaavat uuteen lokaatioon ja uusiin resortteihin. Ohjelma tullaan näkemään syksyllä uudella kanavapaikalla Livillä. 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Nelonen, Jasmin Määttä
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!