fbq
Uutiset
23.04.2018 15:37
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Kiira Korpi menee naimisiin.

Hääpaljastus! Kiira Korpi julkisti somessa, milloin menee naimisiin: "En voi uskoa!"

Uutiset
23.04.2018 15:37
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Ex-taitoluistelija Kiira Korven ja muotibisneksessä työskentelevän Arthur Borgesin häistä on spekuloitu pitkään, mutta kumpikaan ei ole aikaisemmin suostunut paljastamaan häiden tarkkaa ajankohtaa.

Lue myös: Huhhuh, mikä pilvenpiirtäjälukaali! Kiira Korven ja Arthur-rakkaan kuukausivuokra yli 4 000 euroa – rakastavaisilla hulppeat olot 21. kerroksessa New Yorkin keskustassa - kuvat!

Mutta maanantaina (23.4.) Kiira paljasti vihdoin Instagramissa, että häät pidetään viikon päästä. Hän julkaisi yhteiskuvan itsestään ja Arthurista, jonka yhteydessä häiden ajankohta tulee ilmi.

– En voi uskoa, että menen naimisiin parhaan kaverini kanssa viikon päästä, Kiira kirjoitti englanniksi kuvansa yhteyteen.

Häät Italiassa

Seiskan tietojen mukaan New Yorkissa asuva pariskunta menee naimisiin Italiassa.

– Arthur ja Kiira järjestävät intiimit häät, joihin ei ole kutsuttu edes kaikkia parin ystäviä, Seiskalle kerrottiin helmikuussa.

Lue myös: Paljastus! Kiira Korvella ja Arthur Borgesilla intiimit häät Italiassa – tiukasti rajattu vieraslista!

Villit polttarit

Kiira ja Arthur pitivät polttarit helmikuussa, joissa nähtiin paljon suomalaisia julkkiksia.

Arthur juhli polttareitaan Portugalissa isolla vaihteella. Juhlaseurueeseen kuului muun muassa räppärit Cheek, Elastinen ja Uniikki sekä tuottaja Antti Riihimäki ja pokeritähti Jens Kyllönen.

Lue myös: Kiira Korven Arthur-rakkaalla villit megapolttarit Portugalissa ökyluokan villassa, julkkisbileissä mukana Cheek ja Elastinen: viikonlopun hinta 2 000 euroa – kuva bilehuvilasta!

Kiira puolestaan juhli Levillä. Ryhmään kuuluivat muun muassa kansanedustaja Tiina Elovaara, Kiiran pahin kilpakumppani Laura Lepistö ja Miss Suomi -finaalissa nähty Beata Papp, joka on myös entinen taitoluistelija.

Lue myös: Oho, Kiira Korpi juhli polttareitaan? Villi tyttöjen reissu pohjoisessa – mukana missi, kansanedustaja ja ex-kilpakumppaneita - kuvat!