fbq
Uutiset
20.08.2020 16:43
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Olli Saarela ja Riitta-puoliso
Hääonnea! Olli Saarela ja Riitta sanoivat tahdon - katso herkkä kuva alttarilta!
Uutiset
20.08.2020 16:43
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Elokuvaohjaaja Olli Saarela, 55, ja tunnettu kauneusalan yrittäjä Riitta Sinkkonen, 51, menivät naimisiin tänään torstaina (20.8.) Helsingin Vanhassa kirkossa.

Vihkitilaisuus alkoi klo 16. Hääpari sanoi toisilleen "tahdon" kauniissa hääseremoniassa läheistensä ja ystäviensä ympäröimänä. Sädehtivä morsian oli pukeutunut seksikkääseen valkoiseen minimekkoon. Hänellä oli pitkä ja näyttävä huntu. Muun muassa Rukajärven tie -hittielokuvastaan tunnettu Olli luotti häävalinnassaan kokovalkoiseen pukuun. Hän asteli alttarille aurinkolaseissa, mutta otti ne pois vihkiseremonian alettua.

Vihkipappina toimi Ollin hyvä nuoruuden ystävä, kirkkoherra Arto Antturi

– Häät ovat meille hyvin tärkeä askel. Halusimme ehdottomasti kristilliset kirkkohäät. Riitta on aina uskonut korkeampaan voimaan, ja minuakin on aina kiehtonut teologia ja erityisesti armon käsite, Olli kuvaili ennen hääseremoniaa Seiskalle.

– Häiden jälkeen teemme isoja muutoksia elämässämme, myös asumisen suhteen. Kun sanomme tahdon, rakkautemme saa ikuisen sinetin.

Olli Saarela

 

Kosinta tapahtui vuosi sitten Thaimaassa yllätävässä paikassa, Bangkokin lentokentällä. Olli kertoi aiemmin Seiskalle saaneensa lomamatkan päätteeksi impulsiivisuuden puuskaan ja heitttäytyi lähtöaulan rullaportaiden päässä polvilleen Riittansa eteen. 

Lue myös: Elokuvaohjaaja Olli Saarela ja Ritta-rakas naimisiin: Yllätyskosinta lentokentällä!

Häämatka peruuntui

Riitan ja Ollin hääjuhlia vietetään torstai-iltana Helsingin keskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Seiska on ainoana mediana paikalla juhlissa.

Häämatkalle aviopari ei pääse koronan vuoksi.

– Meidän oli tarkoitus matkata Kalifornian Venice Beachille. Se on ylipäätään paikka, missä voisimme viettää eläkevuotemme. Olemme yhdessä visioineet, kuinka kävelemme rannalla käsi kädessä ruskettuneina, trimmattuina ja rakastuneina, Riitta ja Olli maalailevat.

"Olen täynnä rakkautta"

Olli sanoo olleensa yksinäinen susi.

– Olin kulmikas ihminen, jonka oli vaikea sitoutua. Poltin itseni piippuun ja tein virheitä. Ne ovat ollutta ja mennyttä. Olen Riitan ansiosta löytänyt omankin sydämeni, Olli kuvaa.

– Jos on elämänsä kävellyt sateessa, jossa tulee vaakasuoraan jäätä, luoteja ja rakeita päin naamaa, niin pikkujutut eivät tunnu miltään. Siksikin olen niin onnellinen Riitasta. Olen täynnä rakkautta.

Ensimmäinen avioliitto Tanja Karpelan kanssa

Olli Saarela ja MedSpa-kauneushoitolaa Helsingissä pyörittävä Riitta Sinkkonen tapasivat alkuvuodesta 2017. Reilun kolmen ja puolen vuoden rakkaustarina huipentui nyt siis avioliittoon.

Olli Saarela on tunnettu elokuvaohjaaja, jonka tunnetuimpia ohjauksia ovat Rukajärven tie (1999), Bad Luck Love (2000), Rölli ja metsänhenki (2001), Suden vuosi (2007) ja Harjunpää & pahan pappi (2010).

Saarela oli vuosina 2006–2008 naimisissa kulttuuriministerinä toimineen Tanja Saarelan (nyk. Karpela) kanssa.

LUE ENSI VIIKON SEISKASTA UPEA HÄÄREPORTAASI OLLIN JA RIITAN JULKKISHÄISTÄ!