fbqHS: Tämän takia Antti Tuisku pysyy hiljaa seksuaalisuudestaan - "Miksi lähtisin alleviivaamaan sitä?" | Seiska
Uutiset
12.09.2017 12:22
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto
Antti Tuisku
HS: Tämän takia Antti Tuisku pysyy hiljaa seksuaalisuudestaan - "Miksi lähtisin alleviivaamaan sitä?"
Uutiset
12.09.2017 12:22
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto

Laulaja Antti Tuiskun seksuaalinen suuntautuminen on ollut kuuma puheenaihe läpi hänen uransa.

Antti Tuisku ei ole kommentoinut asiaa ikinä. Laulaja kertoi Helsingin Sanomien haastattelussa saavansa seksuaalisuuttaan utelevia viestejä joka viikko.

− Miksi itse lähtisin kursivoimaan ja alleviivaamaan sitä? Kun yritän koko ajan omalla esimerkilläni levittää ihmisille ajatusta, ettei sillä ole mitään merkitystä. Minulle ei ainakaan ole. Minulle merkkaavat ihan muut asiat, Antti kertoo haastattelussa.

Antin mukaan jotkut ovat pitäneet hänen vaikenemistaan pelkuruutena. Laulaja muistuttaa, ettei ihmissuhteista ja muista läheisistä ihmisistä puhuminen julkisuudessa vaikuta ainoastaan hänen elämäänsä.

− Minulla on lähipiiriä, joka ei oikeasti halua julkisuutta. Se on siis myös kunnioittamista. En halua, että muut joutuvat tähän minun työni takia. Tässä on tarpeeksi kestämistä minulle itsellenikin, Tuisku sanoo julkisuuteen viitaten.

Utelu turhauttaa

Antille koti ja parisuhde ovat pyhiä asioita, eivätkä ne kuulu julkisuuteen. Vaikka Antti tunnetaan erittäin kohteliaana ihmisenä, joutuu hän joskus vastaamaan hänen seksuaalista suuntautumistaan uteleville aikuisille normaalia napakammin.

− Kysyn takaisin: kiinnostaako se ihan oikeasti? Vai onko se vain kasvanut ihmisten mielessä suureksi asiaksi, eivätkä he kestä epätietoisuutta, koska en ole siitä puhunut. Onko siitä todella tullut niin iso juttu, että joidenkin pitää kirjoittaa siitä kolumneissaan inhottavasti vihjaillen?

Antti huomauttaa, että hänen nuorempia fanejaan laulajan seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvät asiat eivät kiinnosta lainkaan.

− Heille on aivan sama, mitä omassa elämässäni teen niin kauan kuin teen hyvää musiikkia.

Antti Tuiskun uusi albumi Anatude julkaistaan perjantaina.

Lähde: HS

Otsikkoa muutettu ja juttua päivitetty tiistaina klo 17.01.