Ville Valo keikalla Tuurissa

HIM:n jäähyväiskeikan lipunmyynnistä tuli jättimäinen sotku - raivo repesi, ihmiset tuskissaan: "Ihan naurettavaa toimintaa!"

Uutiset | 09.08.2017 16:08

Suomen kansainvälisesti menestyneimmän rockyhtyeen HIM:n jäähyväiskeikka Helsingin Tavastialla pidetään 31. joulukuuta. Liput tulivat myyntiin tänään keskiviikkona kello 13, mutta lippuja pystyi jonottamaan jo puoli kahdeltatoista.

Liput myi Tiketti, jonka Facebook-sivut ovat täyttyneet raivokkaista kommenteista. Ihmiset eivät tienneet jonotussysteemistä, jonka vuoksi esimerkiksi klo 12.30 sivun avanneet henkilöt eivät saaneet enää lippuja laisinkaan, jotka myytiin loppuun minuutissa.

- Se, mikä tässä nyt vituttaa on se, ettei kerrottu ylipäätään jonotuksesta tai siitä koska voi alkaa jonottaa. Ihan täysin turha edes yrittää saada lippuja. Ihan naurettavaa toimintaa. Kartan puljuanne tästä lähin, vituttaa että ostin just useammalla sadalla eurolla festariliput teiltä, kirjoittaa esimerkiksi Aalo. 

- No samaa mietin itekin tässä! avasin sen sivun valmiiks 12.20 et oon sit 13.00 valmiina ja ihmettelin, että mikäs tää jonotus teksti tässä oikein on tähän aikaan. Jonotin n.50min todetakseni, että lippuja ei ole. Ja muutenkin koko jonotus kusi, jumittu puolessa välissä ihan totaalisesti eikä liikkunut mihinkään 15 minuuttiin. Itse tapahtuma loppuuvarattu teksti pamahti näytölle 13.08 ja liput menny alle minuutissa, et mites noin niinku meni tää homma… kirjoittaa Piia.

Tiketti vastasi erittäin tuohtuneiden fanien kommentteihin seuraavasti. 

- Meillä ei ole jonotushuonetta netissä, lippuja voi jonottaa toimipisteissä. Nettisivujen jonoa emme voi laittaa päälle mistään, vaan kun tapahtumasivulla on tietty määrä käyttäjiä yhtä aikaa, kytkeytyy jonotustoiminto päälle suojaamaan ostoprosessia, jotta esimerkiksi verkkomaksut menevät läpi ongelmitta. Tämä toimii samalla tavalla ihan kaikien tapahtumien myyntisivuilla. 
Olemme kovasti pahoillamme ruuhkan aiheuttamasta mielipahasta, olisi ihanaa jos liput riittäisivät aina kaikille, emmekä joutuisi tuottamaan kenellekään pettymystä. 
Kiitos kommenteista kaikille, näidenkin avulla pystymme kehittämään myyntijärjetelmäämme ja viestintäämme.

Seiskassakin jonotettiin lippuja malttamattomina kello 11.30 lähtien. Näin tehtiin kahdella tietokoneella ja kahdella älypuhelimella. 

Toisessa tietokoneen verkkoselaimessa jonotus katkesi ”järjestelmähäiriön” vuoksi kaksi kertaa. Tuolloin jonotus jouduttiin aloittamaan alusta. Myös molempien puhelimissa auki olleet lippujenostosivut kaatuivat saman virheilmoituksen vuoksi. Liput saatiin lopulta toisella koneella, jolta oltiin jonotettu myös kello 11.30 lähtien.  Kun liput tulivat myyntiin kello 13, alettiin täälläkin päässä vimmatusti täyttämään ostolomaketta. Samaan aikaan kone, joka oli kärsinyt Tiketin järjestelmävirheestä ilmoitti, että: Tapahtuma on loppuunvarattu. 

Pian lippujen myynnin jälkeen julkaistiin tiedote, että HIM vetää vielä kolme lisäkeikkaa, jonka liput tulevat myyntiin 14. elokuuta. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!