Vesa Keskinen tilasi HIM-yhtyeen esiintymään synttäreilleen.

HIM esiintyy Vesa Keskisen synttäreillä – kyläkauppiaalta yllättävä paljastus keikasta: Vähintäänkin erikoinen diili!

Uutiset | 13.07.2017 17:42

Kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisyhtyeisiin lukeutuva HIM heittää tänään torstaina (13.6.) uskomattoman uransa viimeisen festarikeikkansa Suomessa. Historiallinen esiintyminen nähdään Vesa Keskisen 50-vuotisjuhlien huipennuksena Tuurin kyläkaupan parkkipaikalla.

Kuten varsin hyvin tiedetään, Vesa tilasi Ville Valon ja kumppanit musisoimaan joko synttäreillensä tai sitten hautajaisiinsa. Nyt kyläkauppias kuitenkin paljastaa Seiskalle päättäneensä näin jo kolme ja puoli vuotta sitten!

– Tilasin joulukuussa 2013 HIM-yhtyeen esiintymään 13.7.2017 synttäreilleni, mutta vaihtoehtona oli, että jos en sitä päivää näkisi, niin HIM soittaisi hautajaisissani. Niin paljon epäilin, että en tulisi koskaan näkemään 50-vuotispäivääni, Vesa kertoo Seiskalle.

– En usko, että kukaan on tilannut näin nuorena maailmanluokan bändiä hautajaisiinsa. Ville Valo kuvaili sopimustamme muutama kuukausi sitten Seiskassa sanoilla "sairas diili". Minä en puolestani ollut halunnut puhua diilistämme mitään kenellekään.

Diili kuitenkin paljastui, ja se herätti valtaisaa huomiota. Talvella Vesa paljasti Seiskalle HIM-yhtyeen synttäri- tai hautajaiskeikan maksaneen hänelle ”kuusinumeroisen” summan. 

– Tällä vähintäänkin erikoisella diilillä halusin varmistaa, ettei hautajaisistani olisi ainakaan tulleet tylsät!

Noh, tuskinpa tulee synttäreistäkään.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!